Kaymakam Çağlar için veda yemeği düzenlendi.

Kaymakam Çağlar için veda yemeği düzenlendi.

Kaymakam Çağlar için  veda yemeği düzenlendi.

Balıkesirin Bigadiç ilçesine Kaymakam olarak atanan Alaplı Kaymakamı AltuğÇağlar için bir veda yemeği düzenlendi. Duygu dolu anların yaşandığı vedayemeğinde Kaymakam Çağlar görkemli bir şekilde uğurladı.Son Mülki Amirler kararnamesi ile Balıkesir’in Bigadiç İlçesindetayini çıkan Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar için Alabalık tesislerindedüzenlenen veda yemeği ilçe tarihinde Kaymakamlara düzenlenen veda yemekleriaçısından birçok açından ilkleri yaşattı.

HERKESİN ORTAK FİKİR ASLA YERİ DOLDURULMAZ OLDU.

Kaymakam Çağlar’a ilçede ortaya koyduğu önemli hizmetlerin yanı sıra fedakar vecefakar çalışmaları sebebiyle plaket veren Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin,Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam,Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası BaşkanıRecep Ocak, Alaplı Esnaf Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, Alaplı MuhtarlarDerneği Başkanı Ahmet Uysal’ın konuşmalarının ortak noktası ise KaymakamÇağlar’ın, ilçeye gelmiş-geçmiş en iyi Kaymakam olduğuna yönelik gerçekleriyansıtan sözleriydi.
TEKİN ÇAĞLAR’IN YERİ DOLDURULMAZ “
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Kaymakam Çağlar’ın tüm ilçenin ve bölgeninsevgisini kazandığının özellikle altını çizdiği konuşmasında Alaplı’nınÇağlar’ı hiçbir zaman unutmayacağını söyledi.
Kaymakam Çağlar’ın hizmetlerin ortak dağıtımında hiç bir zaman siyasetgözetmediğini ifade eden Tekin, “Biz kendisine hakkımızı helal ediyoruz.Gerçekten 2 yıl 2 ay süresince birlikte güzel çalışmamlar ortaya koyduk. Bizimiçin kendisinin yeri ayrı onu her zaman özleyeceğiz ve çok arayacağız” dedi.Tekin, Çağlar’a Atatürk portesi ile Alaplı Belediyespor forması hediye etti.

SAYDAMDAN TEŞEKKÜR

Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam da Kaymakam Çağların beldeye önemlihizmetlerde bulunduğunu belirterek teşekkür etti. Saydam ayrıca beldeye veilçeye verdiği desteklerden dolayı Kaymakam Çağlara plaket takdim etti.

ALAPLI’DAN YILDIZ KAYIYOR

Alaplı Esnaf Odası Başkanı Muharrem Gelgeç ise, Alaplı’dan bir yıldızınkaydığını belirterek, İlçenin önemli bir Kaymakamı uğurlamasından dolayıduyduğu üzüntüyü ifade etti.
Ardından Beşiktaşlı olan Çağlar’a üzerinden Altuğ Çağlar isminin yazılı olduğuKartal heykeli hediye etti.

OCAK, “YAKTIĞI OSB ATEŞİNİ BÜYÜTECEĞİZ”

Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak ise, yaptığı konuşmasında Kaymakam Çağlar ile OSBkonusunda önemli adımlar attıklarını kaydederek, onun yaktığı OSB ateşini dahada yukarılara taşıyacağız ve OSB’miz 2017 yılında istihdama önemli katkılarsağlayacak” dedi.
Ocak ise Çağlar’a plaket takdim etti.

UYSAL, “ALAPLI’DA HOŞ BİR SEDA BIRAKTI”

Son olarak Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal ise, Kaymakam Çağlar’ınortaya koyduğu çalışmalara övgüler yağdırarak, şunları söyledi:

ilçemizde, her kesimle sıcak diyalogları bulunan,Devletimizin şefkatlikollarını her kesime uzatabilen,halkımızın ve muhtarlarımızın gönlünde tahtkuran,iyi bir Devlet adamıydı.Yarin sabah 10.00 da aramızdan ayrılıyor.Bakikalan gök kubbede hoş bir seda ise, hoş bir seda bırakarak ilçemize veda edecekolan,Sy kaymakamımıza,ilçemiz ve köylerine yapmış olduğu hizmetlerden dolayışahsım,muhtar arkadaşlarım ve halkımız adına teşekkürü bir borçbilirim.Balıkesirin Bigadiç ilçesine atanan, kaymakamımıza hayırlı olsunder,başarılarının devamını dilerim.insanı yaşatki devlet yaşasın düsturu ilehareket eden,değerli kaymakamım,Güle güle git,yolunuz ve bahtınız açık olsun,gönlü ve kalbi insan sevgisle dolu dolu olan, güzel insan.
Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar ise veda yemeğinin kapanış konuşmasını yapan isimoldu.

ÇAĞLARDAN VEDA KONUŞMASI...

Çağlar hakkınızı helal edin diyerek başladığı konuşmasında, ilçede kaldığı süreiçerisinde her kesime eşit noktada hizmet vermeye çalıştığını ve devletinimkânlarının vatandaşlara ulaştırılması noktasında elinden gelen gayretigösterdiğini ifade etti. Kaymakam Çağlar’ın zaman zaman esprileri ile süslediğikonuşması salonda bulunan davetlilerden büyük alkış aldı.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2016, 07:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER