KAYMAKAM ÇAY VE BAŞKAN UYSAL’LA BAŞLADILAR

Kdz Ereğli Muhtarlar Derneği Yeni Yönetimi, Kdz Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay ve Kdz Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal’ ı ziyaret etti.

KAYMAKAM ÇAY VE BAŞKAN UYSAL’LA BAŞLADILAR
gundemeregli.com-Kdz Ereğli Muhtarlar Derneği Yeni Yönetimi, Kdz Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay ve Kdz Ereğli Belediye Başkanı Opr Dr Hüseyin Uysal’ ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Muhtarlar Derneği seçimi sonrası Başkanlığa seçilen Şükrü Kılıç ve ekibi protokol ziyaretlerine başladı.

Kaymakam İbrahim Çay, yeni yönetime görevinde başarılarak dileyerek, Önceki dernek yönetiminin de bölgede başarılı çalışmalara imza attıklarını belirterek şunları söyledi;

“Dört yıldır hizmet yapıyoruz. Arkadaşımıza 1 Lira verdiysek 3 Liralık iş yapmışlardır. Devlet –vatandaş işbirliğinin amacı da budur. Köydeki bir takım hizmetlerin gelmesinin gayesi de budur. Köylere yapılan çalışmalar devam ediyor toplamda 60 bin metrekare parke yapıldı. Bir önceki dönem 80 bin metrekare parke döşenmişti. Şu an için 20 bin metrekareye yaklaştık. Parkesini biz veriyoruz, çimentosunu birlikten veriyoruz. Çalışma işçiliği, altyapı malzemesini köy muhtarlarımız kendileri karşılıyorlar. Bunun yanında, geçen sene 65 bin ton civarında çimento verdik.
Şu masayı kaldıracaksak hep beraber kaldıralım. Özellikle köylerde, birlik ve beraberliği sağlayalım. Sen, bu, şu ayrımı yapmadan hareket ederseniz biz her zaman sizin yanınızdayız. Sevgi varsa, huzur varsa yapılmayacak hiçbir şey yoktur.”
Kongre sonrası göreve seçilen Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, ziyarete ilişkin yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını söyledi. Kılıç, Kaymakam Çay’dan yapılacak çalışmalarda destekte isteyerek, “Köy ve mahallelerimiz için ekibimle birlikte, emirleriniz doğrultusunda çalışacağız” dedi.

KONGREYİ BEN KAZANMADIM EREĞLİ KAZANDI
 
Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği’nin Yeni Başkanı Şükrü Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymakam Çay’ın ziyaretinin ardından Başkan Uysal’ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Başkan Kılıç, “Kongreyi ben kazanmadım Ereğli kazandı. 133 muhtarım kazandı. Biz bütün muhtarlarla el ele verdik. Başka siz olmak üzere Sayın Milletvekilimiz, Sayın Kaymakamımız ve İl Genel Meclis Üyelerimizle birlikte Ereğli’nin kalkınması ve gelişmesi için uyum içinde çalışmak istiyoruz. Biz sizin çayınızı içmeye geldik” dedi.

Başkan Uysal’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, muhtarların uyum içinde çalışmasıyla sorunların çözüleceğine inandığını söyledi

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2014, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER