Kaymakam devlet kurumlarını vatandaşın ayağına getirdi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kaymakamı Nazım Madenoğlu, ilçede ki daire müdürlerini de yanına alarak köylere çıkıp vatandaşların sorunlarını dinledi.

Kaymakam devlet kurumlarını vatandaşın ayağına getirdi
Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kaymakamı Nazım Madenoğlu, ilçede ki daire müdürlerini de yanına alarak köylere çıkıp vatandaşların sorunlarını dinledi.
Kdz. Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ilçeye bağlı Hasbeyler, Ortaköy, Düzpelit ve Kayalıdere köylerine giderek burada ki köylülerle toplantı yaptı. Madenoğlu, köy ziyaretleri sırasında ilçede görev yapan milli eğitim, tarım, sağlık, jandarma, özel idare, sosyal yardımlaşma, halk eğitim, orman, sosyal hizmetler, müftülük ve elektrik kurumu müdür yada sorumlularını da yanına aldı. Devletin kapısının her yaştan ve her cinsten herkese sonuna kadar açık olduğunu anlatan Madenoğlu, kurumların müdürleri ile vatandaşların dertlerini, problemlerini dinlemeye ve aynı zamanda çözmeye geldiklerini söyledi.
Kaymakam Madenoğlu Hasbeyler Köyü’nde ki toplantıda vatandaşlardan Ereğli-Devrek yolu başta olmak üzere içe suyu şebekesi, yol, elektrik ve temizlik gibi konularda şikayet aldı. Köydeki elektrik sıkıntısının giderilmesi için elektrik kurumu yetkililerine talimat veren Madenoğlu, köyde kurs açıp özellikle ziraat ve hayvancılık konularında eğitimler vereceklerini ifade etti.
Köydeki vatandaşların Ereğli-Devrek karayolunda defalarca söz verilmesine rağmen yıllardır bir çalışma yapılmadığı ve kendilerinin kandırıldığını söylemeleri üzerine konuşan Kaymakam Madenoğlu, ilçede göreve başlamadan önce Ankara yolu üzerinde Ereğli-Devrek arasındaki güzergahı kullanarak geldiğini ifade etti. Ereğli-Devrek karayolunun durumunun çok kötü olduğunu kabul eden Kaymakam Madenoğlu, hem Devrek bölgesindeki heyelan hem de coğrafi şartlardan dolayı yolun yapımının geciktiğini söyledi. Kaymakam Madenoğlu Zonguldak-Ereğli arası yol bitmeden Ereğli Devrek arası yola ağırlık verilemediğini de belirterek vatandaşlardan sabırlı olmalarını istedi. Kaymakam Madenoğlu yaklaşık 2 saat süren toplantı sonunda köylülere kendilerini güzel ağırlamalarından dolayı teşekkür ederken, kapısının her zaman açık olduğunu belirtti. Kaymakam Madenoğlu ile beraberindeki daire amirleri Hasbeyler’de ki toplantının ardından Düzpelit ve Kayalıdere Köyleri’ne gitti.
Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2015, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER