Kaymakam Malğaç tebrik etti

Alaplı ilçesinde üç yağlı güreş turnuvasında 12 madalya kazanan Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü güreşçileri, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç´ı ziyaret etti.

Kaymakam Malğaç tebrik etti
gundemeregli.com-Alaplı ilçesinde üç yağlı güreş turnuvasında 12 madalya kazanan Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü güreşçileri, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç´ı ziyaret etti.
Üç yağlı güreş turnuvasında toplam 12 madalya kazanarak ilçeye dönen Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü güreşçileri beraberinde Kulüp Başkanı Hüseyin Uğuz ve antrenörleriyle birlikte Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Uğuz, ilçede ata sporu olan yağlı güreşleri yaşatmak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini söyledi
Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç da güreşçileri kutlayarak, “Ümit ediyorum ki bu gençlerimizin arasından Olimpiyat, Türkiye, dünya şampiyonu ve Başpehlivan güreşçiler çıkacaktır. Bunun için de her zaman için işi ciddiye almak önemlidir. Kendinize sürekli bir hedef koyun ve bu hedefe ulaşmak içinde çok çalışın, bunları yaparsanız başarıya ulaşırsınız. Ben başarılarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç tarafından güreşçilere kol saati takdim edildi.
Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2014, 05:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER