KAZA YAPAN AK PARTİ´Lİ BAŞKANIN KOLU KIRILDI

AK Parti’nin eski Kdz. Ereğli İlçe Başkanlarından Âdem Öztürk trafik kazası geçirdi.
Edinilen bilgilere göre Kdz. Ereğli’den, Zonguldak Araştırma Hastanesinde yatan bir yakınına geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak hareket eden Öztürk hastaneye birkaç kilometre kala Zonguldak-Ilıksu mevkiinde havanın da yağışlı olması sebebiyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek, bankete çarptı.



Yaşanan kazada kaburgalarında zedelenme olan ve kolu kırılan Öztürk, çevrede bulunan vatandaşların yardımıyla Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Öztürk’ün hususi aracı ise çekici vasıtasıyla olay yerinden kaldırıldı.

KAZA YAPAN AK PARTİ´Lİ BAŞKANIN KOLU KIRILDI
gundemeregli.com-
Zonguldak´ta bir otomobil direksiyon hakimiyetini kaybedince yolun sağ tarafında bulunan dereye uçtu. Araçta bulunan üç kişi yaralı olarak çıkartıldı. Yaralıların, kaldırıldıkları hastaneye bebek bakmaya gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, kaza, saat 20.00 sıralarında Zonguldak-İstanbul karayolu üzerinde meydana geldi. Kdz. Ereğli ilçesinden 67 TR 370 plakalı otomobiliyle yola çıkan Fatih D., Ilıksu mevkiine geldiğinde yolun sağ tarafında bulunan dereye uçtu. Otomobil karayollarının çalışma yaptığı yoldan yaklaşık beş metre aşağıya uçarak durabildi.
Otomobilde bulunan şoför Fatih D., 14 yaşındaki Selman D. ve Adem Ö., şans eseri kazadan yaralı olarak kurtuldu. Olay yerine 112 acil sağlık ekiplerinin yanı sıra Kozlu Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri ve AFAD ekipleri de geldi. Araçtan çıkartılan yaralılar, ambulanslarla kaza yerinin yakınında bulunan BEÜ Hastanesi’ne kaldırıldı. Araçta bulunanların, BEÜ Hastanesi’ne doğum yapan yakın akrabalarının bebeğini görmeye gittikleri sırada kaza yaptıkları öğrenildi.
Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Polis ekipleri kaza ile ilgili olarak soruşturma başlat
Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2014, 06:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER