KAZANIN DETAYLARI,YARALILARIN İSİMLERİ BELLİ OLDU..

KAZANIN DETAYLARI,YARALILARIN İSİMLERİ BELLİ OLDU..
gundemedregli.com-Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 15 kişi yaralandı. 2 tır ve bir işçi midibüsünün karıştığı kazada, midibüse çarpıp kaçtığı iddia edilen tır şoförü, kaza yerinden yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta park halinde bulundu. Yaralanan 15 kişi, ilçedeki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.Kaza bugün saat 17.30 sularında Ereğli Zonguldak karayolu üzerinde meydana geldi. İddialara göre Zonguldak´tan Ereğli istikametine giden 34 AZ 3431 çekici 34 TA 6779 dorse plakalı TIR sürücüsü Hasan Sümer, önünde ki bir başka TIR´ı solladığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek önce Burçin Sarıkaya idaresinde ki 67 DK 827 çekici 67 DK 184 plakalı TIR´a daha sonra da Mehmet Yıldırım idaresinde ki 67 LU 197 plakalı özel maden ocağına ait işçi servisine çarptı.

67 DK 827 plakalı TIR’ın çarptığı midibüs yol kenarında su kanalına düşerek durdurabildi. Kazaya sebebiyet veren sürücü Hasan Sümer, kazadan sonra olay yerinden kaçarken, kazayı gören çevre sakinleri ve diğer araç sürücüleri yaralıların yardımına koştu. Yaralılar, olay yerine gelen çok sayıda ambulansla çevre hastanelere kaldırıldı.

Kazaya sebebiyet verdikten sonra kaçtığı iddia eden tır şoförü Hasan Sümer kaza yerinden yaklaşık bir kilometre uzaklıkta aracını park etmiş halde bulundu. Jandarma ve Bölge Trafik ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Alkol muayenesi yapılan Hasan Sümer’de alkol izine rastlanmadı.
Sümer, kaza yerinde başka bir kazalı TIR’ın olduğunu soran Polis memuruna; “Sonra devam ettim abi. Yalan yok. Tıra ne olmuş? Ondan haberim yok benim” cevabını verdi.
Kazada Minibüs sürücüsü Mehmet Yıldırım ile birlikte yaralanan ve özel hastanelere ve Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan maden işçileri İbrahim Gedik, Şaban Uludağ, Kenan Acar, Tolga Gülhan, Recep Öcalan, Halis Uludağ, Süleyman Kocaman, Numan Kaya, Göksal Acar, Erdal Acar, Kadir Uğuz, Tezcan Yalman ve ismi alınamayan iki işçinin sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı, bir işçinin çenesinin kırıldığı ve bir işçinin de minibüste sıkışmadan dolayı vücudunda ezilmeler olduğu öğrenildi.
Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.
Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2014, 15:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER