Kdz. Ereğli Belediyesi gecede çalışıyor..

Kdz. Ereğli Belediyesi gecede çalışıyor..

Kdz. Ereğli Belediyesi gecede çalışıyor..


Kdz.Ereğli Belediyesinin bölgemizde etkili olankar yağışına karşı mücadelesi sürüyor. İlçenin 600 km.lik yol ağında gecesaatlerinden itibaren seferber olan ekipler, yolları kardan temizliyor, ihtiyaçolan bölgeleri tuzluyor.

Kdz. EreğliBelediyesi  ilçemizi yeniden etkisialtına alan kar yağışına karşı mücadele çalışmalarını tüm ekipleriyle seferberolarak  sürdürüyor.

Ana arterler dahil, 31mahallesiyle birlikte ilçenin 600 km.lik yol ağını açık tutmak için ikisi aynızamanda tuzlama yapabilen 4 kar küreme kamyonu, 1 adet kar küreme aracı, 9 adetJCB iş makinesi ve 2 greyder ile gece yarısından itibaren çalışmalarınısürdüren Kdz.Ereğli Belediyesi, ihtiyaç duyulan bölgelerde ise tuzlamaçalışmalarını sürdürüyor.

‘Alo 153 Zabıta’ hattınagelen ihbarlarda anında değerlendirilerek, İtfaiye ve Zabıta Müdürlüğüne ait 3adet 4x4 araçlarla diyaliz hastaları, hamile bayanlar ve acil hastalar 24saatlik süre içinde evlerinden alınıp tedavileri tamamlandıktan sonra tekrarevlerine bırakılıyor.

Yetkililer, kar yağışınınetkisini hafta sonu da göstereceği düşünüldüğünden, sürücülerin kar lastiksiz araçlarıylatrafiğe çıkmamaları konusunda uyardılar.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2017, 07:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER