Kdz. Ereğli Belediyesi’nden 3 bin 500 ihtiyaç sahibine gıda kolisi

Kdz. Ereğli Belediyesi, Ramazan ayı öncesi 31 mahallede gıda yardımı dağıtımını sürdürüyor. Mahalle muhtarları aracılığı ile tespit edilen 3 bin 500 ihtiyaç sahibine ulaştırılan Ramazan kolilerinin bir süre önce başlayan dağıtımı kısa süre içinde bitirilecek.

Kdz. Ereğli Belediyesi’nden 3 bin 500 ihtiyaç sahibine gıda kolisi

Kdz.Ereğli Belediyesi, Ramazan ayı öncesi 31 mahallede gıda yardımı dağıtımınısürdürüyor. Mahalle muhtarları aracılığı ile tespit edilen 3 bin 500 ihtiyaçsahibine ulaştırılan Ramazan kolilerinin bir süre önce başlayan dağıtımı kısasüre içinde bitirilecek.

Kdz. Ereğli Belediyesi Ramazanayı öncesi ihtiyaç sahiplerine yönelik Ramazan kolisi dağıtımına başladı.

Bir süre önce 31 ayrı mahalle muhtarından kendimahallelerindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlar konusunda gerekli bilgileri alanÖzel Kalem Müdürlüğü, çeşitli gıda malzemelerinin yer aldığı gıda kolilerininkapı kapı dağıtımına başladığını bildirdi.  

İhtiyaç sahiplerinin onur ve gururlarını incitmemekadına yardımların titizlikle yapıldığı vurgulayan Belediye Başkanı HüseyinUysal, Kdz. Ereğli Belediyesi olarak bu yıl 3 bin 500 aileye gıdayardımında bulunuyoruz. Mahalle muhtarlarından gelen bilgiler ve zabıtatarafından da doğruluğu tespit edilenlere bu yardımları evlerine kadarulaştırıyoruz. dedi.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2015, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER