Kdz. Ereğli Çilek Şenliği için geri sayım başladı

29-30-31 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Uluslararası Karadeniz Ereğli Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenliği öncesi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan başkanlığında Atatürk Kültür Merkezi Nikâh Salonu’nda(AKM) ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcilerinin katılımlarıyla bir toplantı düzenlendi.

Kdz. Ereğli Çilek Şenliği için geri sayım başladı

29-30-31 Mayıs 2015 tarihindegerçekleştirilmesi planlanan Uluslararası Karadeniz Ereğli Osmanlı ÇileğiKültür ve Sanat Şenliği öncesi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı NazımErdoğan başkanlığında Atatürk Kültür Merkezi Nikâh Salonu’nda(AKM) ilçedekiSivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcilerinin katılımlarıyla bir toplantıdüzenlendi.

Sivil ToplumKuruluşu temsilcilerinin talep ve önerilerinin dinlendiği toplantıda BaşkanYardımcısı Erdoğan, toplantıya katılan sivil toplum kuruluşlarına dağıtılanformlara şenlik ile ilgili projeler ve önerilerin yazılıp belediyeye teslimedilmesini istendi.

Erdoğan, “Mayıs ayı başından itibarenaralarında engelliler şenliğinin de bulunduğu bir dizi etkinliğimiz olacak.Finali 29-30 -31 Mayıs tarihleri arasında 3 gün çilek şenliği adıyladüzenlemeyi planlıyoruz. Biz şenlikte kendi değerlerimizi ön planaçıkartacağız.”ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2015, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER