Kdz. Ereğli’nin geleceği için ortak hareket etme kararı aldılar

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın, ilçedeki bazı oda başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıdan ortak hareket etme kararı çıktı.

Kdz. Ereğli’nin geleceği için ortak hareket etme kararı aldılar

KaradenizEreğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın, ilçedeki bazı oda başkanlarıyla biraraya geldiği toplantıdan ortak hareket etme kararı çıktı.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, EreğliTicaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, Ereğli Ticaret ve SanayiOdası Başkan Yardımcısı Sertan Yalçın, Batı Karadeniz Deniz Ticaret OdasıEreğli Şube Başkanı İrfan Erdem, Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler OdasıBaşkanı Cevdet Civelek, Kdz. Ereğli Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat, Madeniİşler ve Sanatkârlar Odası Başkanı Atilla Akar, Türk Metal Sendikası Ereğli ŞubeBaşkanı Yusuf Ziya Odabaş, MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer ve Kdz.Ereğli Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel’in katılımıyla birtoplantı düzenledi.

Yaklaşık 2,5 saat süren toplantıda, ilçenin sorunlarıve çözüm önerileri konuşulurken, Başkan Uysal konuya ilişkin açıklamasında şuifadelere yer verdi:

“Karadeniz Ereğli, ortak umutlarımızın ve ortakhayallerimizin yeridir. Bu yüzden artık ‘Böyle gelmiş böyle gitsin’ anlayışıyladeğil sorumluluk duygusuyla hareket etmeliyiz.

Bugün burada ortak hareket etme kararı aldık. BizlerEreğli adına ortak bir gelecek vizyonu etrafında toplanmalıyız. Bu bakımdanönümüzdeki günlerde daha kapsamlı olarak yapacağımız toplantılar ile ilçemizidaha iyi noktalara taşımayı hedefliyoruz. “

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2015, 07:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER