Kdz.ereğli belediyesi okullarda kar temizliği yaptı

Kdz. Ereğli’de hafta ortasında başlayan yoğun kar yağışına karşı aralıksız mücadele eden Kdz.Ereğli Belediyesi, kar yağışı nedeniyle 3 gün tatil edilen okullar içinde harekete geçti.

Kdz.ereğli belediyesi okullarda kar temizliği yaptı

Kdz. Ereğli’de hafta ortasındabaşlayan yoğun kar yağışına karşı aralıksız mücadele eden Kdz.Ereğli Belediyesi, kar yağışı nedeniyle 3 gün tatil edilen okullariçinde harekete geçti. Hafta sonu ile beraber 5 gün kapalı kalan İlçeMerkezindeki tüm okulların önleri ve bahçeleri, Belediye Başkanı HüseyinUysal’ın talimatı ile temizlendi.

Kdz. EreğliBelediyesi, eğitime yönelik destek ve katkılarını sürdürüyor. 2014-2015eğitim-öğretim dönemi öncesinde ilçe merkezindeki tüm okulların temizliğiniyaparak okulları yeni döneme hazır hale getiren Kdz.Ereğli Belediyesi , karyağışı nedeniyle 3 gün tatil edilen okullar içinde harekete geçti.Pazar günüsabah saatlerinde başlayan çalışma ile hafta sonu ile beraber 5 gün kapalıkalan İlçe Merkezindeki tüm okulların önleri ve bahçeleri temizlendi.

BelediyeBaşkanı Hüseyin Uysal’ın talimatı ile yapılan ve sabah saatlerinde Kepezİzmirlioğulları Ortaokulu ve İMKB Atatürk Anadolu Lisesi’den başlayançalışmaları, Belediye Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun’da bizzat denetledi.

Kdz.EreğliBelediye Başkanı Hüseyin Uysal, “Eğitim kurumları bizim için önemli. Kar yağışınedeniyle birçok okulumuzun bahçesinde biriken karlar, öğrenciler için tehditoluşturuyordu. Bizde bu düşünceden hareketle gereken çalışmayı yaptık.  Bu çalışmayı yürüten Temizlik İşleriMüdürlüğüne bağlı personelimize teşekkür ediyorum.”dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2015, 07:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER