Kdz.Ereğli Belediyesi,Müftülük işbirliği ile Kutlu doğum pilavı dağıtıldı

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kdz. Ereğli Belediyesi ile Müftülük tarafından vatandaşlara Kutlu Doğum Pilavı dağıtıldı.

Kdz.Ereğli Belediyesi,Müftülük işbirliği ile Kutlu doğum pilavı dağıtıldı


Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kdz. Ereğli Belediyesi ile Müftülük tarafından vatandaşlara Kutlu Doğum Pilavı dağıtıldı. Abdi İpekçi sergi salonu önünde gerçekleştirilen Etkinlik kapsamında Kdz. Ereğli Belediyesi Müftülük ile birlikte Kutlu Doğum pilavı dağıttı. Dualar ile başlayan pilav dağıtımını Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek ve görevli din görevlileri yaptı. Etkinlikte 500 kişinin üzerinde vatandaşa pilav dağıtımı yapıldı. Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal işler müdürü Baki Kara, Etkinlikler kapsamında vatandaşlara Cuma gününe kadar Pilav dağıtımı yapılacağını belirtti.

KUTLU DOĞUM HAFTASI EREĞLİMİZE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN
 
Kutlu doğum evi görevlisi İmam-Hatip Emin Demirci ise Program ile ilgili şu bilgileri verdi;” Ümmeti olmakla şeref duyduğumuz sevgili peygamberimiz Hz. Muhammet Mustafa S.A.V Efendimizin Kutlu doğum haftası münasebetiyle, Kdz Ereğli müftülüğü tarafından din gönüllüsü arkadaşlarımızla berber kutlu doğum tanıtım evimizde kutlu doğum haftasını Bugün(Salı) sabah saat: 10.00 itibari ile başlatmış bulunuyoruz, Ereğli Halkımıza burada zemzem, Hurma ve değişik ikramlarda bulunmaya çalışıyoruz, Kutlu doğum haftamızın Ereğlimize, ülkemize ve dünyaya hayırlı olmasını temennisini diliyoruz, Dünya bize biz birbirimize emnetiz, Kutlu doğu haftamız mübarek olsun” dedi.
Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2015, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER