KEMERDER’den iftar

Karadeniz Ereğli’de düzenlenen iftar yemeğinde, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

KEMERDER’den iftar

Karadeniz Ereğli’de düzenlenen iftar yemeğinde, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Ereğli Kemerliler Derneği (KEMERDER) tarafından Kırmacı Mahallesi’ndeki park alanında düzenlenen iftar programına 600 mahalle sakini katıldı.

Dernek Başkanı Alper Hasçelik, yok olmaya yüz tutan dayanışma kültürünü canlı tutmak istediklerini belirttiği konuşmasında, “Katılımın yüksek olmasından son derece memnuniyet duyduk. Birlik ve beraberliğin olduğu her yerde başarı olur, emeği geçenlere katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da iftar sofralarının dayanışma ve paylaşma kültürünün gelişmesinde önemli bir etken olduğunu ilçe genelinde Ramazan ayının büyük bir huzur ve barış içerisinde geçtiğini söyledi.

İftar programının ardından Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi, bölgede yapılmak istenen projelere ilişkin bilgiler verdi.

Ereğli Belediye Meclis Üyesi Halil Bozkuş da Kırmacı ve Balı Mahallelerinin geleceğin önemli yerleşim yerlerinden biri olacağını belirtti.

İftar programına Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri Halil Bozkuş, Ayhan Atay, TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Başkanı Celal Bozkuş, Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Ereğli Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Özbek, Kırmacı Mahallesi Muhtarı Nazım Sevinç de katıldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2015, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER