Kendi evinde mağlup oldu

Geçtiğimiz günlerde kurulan ve kısa sürede hazırlanıp Basketbol Gençler katagorisinde sahaya çıkan Zonguldak Ereğli Spor kendi evinde ağırladığı Sanat Teknik Gençlikspor’a mağlup oldu.

Kendi evinde mağlup oldu

Geçtiğimiz günlerde kurulan ve kısa sürede hazırlanıp Basketbol Gençler katagorisinde sahaya çıkan Zonguldak Ereğli Spor kendi evinde ağırladığı Sanat Teknik Gençlikspor’a mağlup oldu. İlk resmi basketbol maçını oynayan Zonguldak Ereğli Spor, basketbol severlerden mücadelesi ile takdir topladı. Daha 25 gün önce kurulmuş ve ilk resmi maçını oyanayan Zonguldak Ereğli Spor’un 69 sayı basket atması takımın Koç’u İhsan Gökçe Kaya’yı da memnun etti. Karşılaşma sonunda değerlendirme yapan Zonguldak Ereğli Spor Basketbol Koçu İhsan Gökçe Kaya şunları söyledi.

‘Öncelikle şunu söylemek isterim. Biz daha 25 gün önce kurulduk. Kısacası 20 günlük idmanla ilk maçımıza çıktık. Ligde elbette her takım gibi lider olmak isteriz. Ancak bazı gerçeklerde gözardı edilemez. Biz bu ligde varız ve emin olun beklenmedik başarılarda yakalayacağız. Oyuncularımın ilk maçı olması birazda heyecanlı olmaları sonucunda mağlup olduk. Rakip takımı kutluyorum. An itibari ile Zonguldak Belediyespor ile oynayacağımız maçı düşünüyoruz. Zamanla herşey daha güzel olacaktır. Buna inancım tamdır.’

Zonguldak Ereğli Spor ikinci maçını Zonguldak Belediyespor ile deplasmanda oynayacak.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2014, 07:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER