Kendisini kurşunlayan kocasından şikayetçi olmadı

Ereğli´de, kocasının dostuyla birlikte yakalayıp kurşun yağdırdığı kadın, kocasından şikâyetçi olmadı.

Kendisini kurşunlayan kocasından şikayetçi olmadı
Ereğli´de, kocasının dostuyla birlikte yakalayıp kurşun yağdırdığı kadın, kocasından şikâyetçi olmadı. 


Olay, Kdz.Ereğli’de önceki gece bir evde meydana geldi. Şenol B. (34) bir süredir ayrı yaşadığı eşi D.B.’nin (27) Ören mahallesindeki evine geldiğinde Hüseyin K. (41) ile uygunsuz halde yakaladı. Şenol B., resmi nikahlı olduğu D.B. ve dostu Hüseyin K.’yı kurşun yağmuruna tuttu. Eşi D.B ile dostu Hüseyin K. hastaneye kaldırıldı.

Şenol B., olay sonrası polise teslim oldu. Şenol B. savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

D.B. de tedavi gördüğü hastaneden bu gün çıkarak polis nezaretinde savcıya ifade vermeye getirildi. D.B. olayın nasıl yaşandığına ilişkin ifade vermezken, boşanmak üzere olduğu ve kendisini silahla yaralayan Şenol B.’den davacı ve şikayetçi olmadığını söyledi. Üç çocuk annesi D.B. daha sonra adliyeden ayrıldı.

Şenol B.’nin karısı ile birlikte bastığı 8 kurşun yarası alan Hüseyin K.’nın tedavisine Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam ediliyor.



MESAJ YAYINLADI

Bu arada Şenol B.’nin ağabeyi Osman B.’nin yengesi D.B. ile ilişki yaşadığı iddiası ile suçladığı B.B. (28) ise sosyal paylaşım sitesi facebook hesabından “Bekleyeceğim. Ya av olacağım ya da avcı” şeklinde mesaj yayınladı. B.B. başka bir mesajında da yaşanan olayla kendinin hiçbir ilgisi olmadığını, Ereğli ilçesinde bulunduğunu belirterek kendisi ile görüşmek isteyenlere kendi cep telefonu numarasını verdi. Savcılığın olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2014, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER