“Keşke oğlum olsaydı, bana ‘anne’ diye seslenebilseydi”

8 Ocak 2013 tarihindeki maden faciasında oğlu Ahmet Şekerci’yi kaybeden Havva Şekerci, Anneler Günü’nü üzgün geçirdiğini söyleyerek, “Keşke oğlum olsaydı, bana ‘anne’ diye seslenebilseydi” dedi.

“Keşke oğlum olsaydı, bana ‘anne’ diye seslenebilseydi”
Zonguldak’ta 8 Ocak 2013 tarihindeki maden faciasında oğlu Ahmet Şekerci’yi kaybeden Havva Şekerci, Anneler Günü’nü üzgün geçirdiğini söyleyerek, “Keşke oğlum olsaydı, bana ‘anne’ diye seslenebilseydi” dedi.

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde 8 Ocak 2013 tarihinde TTK Kozlu Müessesi’nde meydana gelen maden faciasında oğlu Ahmet Şekerci’yi kaybeden Havva Şekerci, Anneler Günü’nü buruk ve üzüntülü geçiriyor. Oğlunu kaybettikten sonra üçüncü Anneler Günü’nü üzgün geçirdiğini ifade eden Şekerci, “Oğlum bana çiçek alıp gelirdi. Artık çiçekleri O’nun mezarına ben getiriyorum” dedi.

Gözyaşlarına hakim olamayan anne Havva Şekerci, “Oğlumu kaybettikten sonra 3. sene geçti. Üçüncü kez onsuz anneler gününü kutluyorum. Her Anneler Günü’nde oğlumun mezarına geliyorum. Oğlum bana gelemedi ben ona geliyorum. Onunla dertleşiyorum. Bütün herkesin Anneler Günü kutlu olsun. Ben de oğlumun yanına geldim. Bahçede yetiştirdiğim çiçeği mezarına koydum. O bana çiçek alıp geliyordu. Ben ona bahçeden yetiştirdiğim çiçeği mezarına diktim. Çünkü bağ bahçeyi, çiçekleri severdi. Çok buruk bir gün yaşıyorum. Anneler Günü bana acılar günü. Oğlumu kaybetmişim, bu işler çok zor. Gün geçtikçe yaram daha çok kanıyor. Her biri anne dediği zaman oğlum ‘anne’ demiş gibi burnumun direği sızlıyor. Kendimi tutamıyorum. Ağlamaya başlıyorum. Kendi kendime ‘Keşke oğlum olsaydı’ diyorum. Bazen sesleri onun sesine benzetiyorum” şeklinde konuştu.

Maden şehidi oğlu Ahmet Şekerci’nin mezarını temizleyen anne Havva Şekerci, yanında getirdiği çiçeği de oğlunun mezarına dikti.
Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2015, 14:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER