KESTANECİ MAHALLESİ PİKNİK ALANI AÇILDI

Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin yapımını gerçekleştirdiği Kestaneci Mahallesi Piknik Alanı, 30 Haziran Pazar günü düzenlenen törenle hizmete açıldı.

KESTANECİ MAHALLESİ PİKNİK ALANI AÇILDI

 
gundemeregli.com-Kdz Ereğli Belediyesi tarafından yaptırılan Kestaneci Mahallesi Piknik Alanı’nın  açılışı gerçekleştirildi.
 
Gerçekleştirilen açılışa Ereğli  Belediye Başkanı Halil Posbıyık eşi Neriman Posbıyık, Belediye Başkan Yardımcıları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, partinin bazı il ve ilçe yöneticileri, çok sayıda mahalle muhtarı, bazı sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Piknik alanı ile ilgili kısa bir sunumun yapıldığı tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende bir konuşma yapan Karadeniz Ereğli Belediye Meclis Üyesi Nalan Köseoğlu Selvi, yapımına 26 Mart 2013 tarihinde başlanan piknik alanında gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgiler sunarken, Belediye’nin tüm birimlerinin adeta seferberlik ilan edercesine kısa süreye yayılan çalışmalar sonucunda gerçekleştirdiği piknik alanının ilçeye kazandırılmasının önemli bir sosyal projeyi gerçekleştirmek anlamı taşıdığını söyledi. Duygularını, yaptığı bir konuşma ile dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ise, Kestaneci Mahallesi’ne yapılan bu hizmetin ülke genelinde eşine az rastlanan bir çalışma olduğuna vurgu yaptı. Kartal konuşmasında Kestaneci Piknik Alanı’nın Taksim Gezi Parkı’ndan daha güzel olduğunu ifade etti.

Törende son konuşmayı ise Belediye Başkanı Halil Posbıyık yaptı. Başkan Posbıyık konuşmasında sadece üç ay gibi kısa bir süre içinde böyle önemli bir tesisi yapan ve açılışını da festivale yetiştiren tüm ekibini kutladı. Karadeniz Ereğli halkına yakışan hizmetler yapmaya devam ettiklerini belirten Başkan Posbıyık, Kestaneci Piknik Alanı’nın, bulunduğu yerleşim birimine de renk ve canlılık vereceğini söyledi.

Yapılan bu konuşmaların ardından Kestaneci Mahallesi Piknik Alanı’nın açılış kurdelesi 10.Yıl Marşı eşliğinde kesildi. Açılış sonrasında da Letonya, Ukrayna, Bulgaristan, Tepebaşı Belediyesi Anneler Halk Topluluğu, Karadeniz Ereğli Belediyesi ve Karadeniz Ereğli Kız Meslek ve Teknik Lisesi folklor ekiplerinin gösterileri sahnelendi.
Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2013, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER