KGD, geleneksel iftar ve kan bağışı programını düzenliyor

Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) her sene geleneksel olarak düzenlenen iftar programını 9 Temmuz Perşembe günü dernek binasının da bulunduğu BKM Restoran’da gerçekleştirecek.

KGD, geleneksel iftar ve kan bağışı programını düzenliyor

Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) her sene geleneksel olarak düzenlenen iftar programını 10 Temmuz Cuma günü dernek binasının da bulunduğu BKM Restoran’da gerçekleştirecek. KGD, ayrıca geleneksel hale getirdiği Ramazan Ayı’nda kan bağışını da yine iftar sonrası yapacak.

Karaelmas Gazeteciler Derneği, üyeleriyle iftar yemeğinde bir araya geliyor. Her sene geleneksel olarak düzenlenen iftar programında merkez ve ilçelerdeki tüm gazeteciler davet edildi. KGD, ayrıca Ramazan Ayı’nda kan ihtiyacını da düşünerek yıllar önce başlattığı kan bağış kampanyasını da sürdürecek. 10 Temmuz Cuma günü iftardan sonra Valilik önüne Kızılay tarafından kurulacak çadırla gazeteciler başta olmak üzere isteyen herkes kan verebilecek.

Konuyla ilgili bilgi veren Karaelmas Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav, “Her sene gazeteci arkadaşlar arasında dayanışmayı sağlamak ve birlik beraberliğimizi pekiştirmek için düzenlediğimiz geleneksel iftar programımızı bu sene de düzenliyoruz. Dernek binamızın da bulunduğu Belediye Kültür Merkezi(BKM)’ndeki Restoranda yapacağımız iftar programına tüm gazete çalışanları davetlidir. Ayrıca yine sosyal sorumluluk projeleri kapsamında her sene özellikle Ramazan Ayı’nda gerçekleştirdiğimiz kan bağışı programımız da iftarın ardından Valilik önünde gerçekleştirilecektir. Kan ihtiyacının arttığı günümüzde mağdur olabilecek vatandaşlarımıza katkı verebilmek için tüm STK Başkan ve yöneticiler ile vatandaşlarımızı kan bağışı kampanyasına destek vermeye çağırıyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2015, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER