KGD Yİ ZİYARET ETTİ

KGD Yİ ZİYARET ETTİ

gundemeregli.com-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Turgut Aydın, ekibiyle birlikte Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni (KGD) ziyaret etti. Derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyen Aday Adayı Aydın, gazetecilerin, Zonguldak’ın birçok sorununa parmak bastığını ifade etti.

Mithatpaşa Tüneli’nin başlangıcı için gazetecilerin büyük katkısı olduğunu belirten Aydın “Önce yazılarınızla, daha sonra topladığınız imzalarla sesimizi Ankara’ya duyurdunuz” diye konuştu.

Teknik eleman olduğunu belirten Aydın, teknik düşünerek, işlerin altından kalkabileceğini ileri sürdü. Aydın şöyle konuştu:

“4,5 yıllık bir belediyecilik tecrübemiz de var. Bu tecrübe, yadsınamaz bir süre, bunda eksik, noksan nedir, bir bir biliyoruz. Halkımız teveccüh gösterir de aday olursak, hiç beklemeden ivedilikle Zonguldak’ın bütün sorunlarını çözmek için Zonguldak’ı bir şantiyeye çevirerek kolları sıvarız. Bizim hazırlıklarımız tamam, dolu dolu çalışmalarımız var. Dosyalarımızı hazırladık, bunlar boş dosyalar değil. Hatta hazırlanan projeler haricinde Belediye Meclisi’ne seçildiğim günden itibaren yerel ve ulusal basında belediyecilikle ilgili ne kadar iyi haber çıkmışsa kupürleri keserek, hazırlıklar yaptık. ‘Bunların hangisini Zonguldak’ta uygulayabiliriz?’ bakıyoruz. Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Sonuçta bir takım şeylerin iyi örnekleri her yerde var. Sadece biz burada irademizi, becerimizi koyacağız. Ben teknik elemanım, teknik düşünerek, bu işlerin altından kalkarım. Çevremizde bu işe gönül vermiş, temiz, bilgili ve becerikli insanlar bulunuyor. Bunların hepsinin desteğini alırız. İstihdamı sağlayıcı, artırıcı projelerden başlayıp vatandaşın cebini rahatlatacak projelere kadar her türlü proje var. Kısa, orta ve uzun vadede olmak üzere belli bir periyot içinde hepsini çözeriz. Tekrar bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz.”

KGD Başkanı Osman Sav ise, Aydın ve ekibine teşekkür ederek, “Öncelikle hoş geldiniz. Zonguldak Belediye Başkan Aday Adaylığı görevi, belediye başkanlığı kadar zor bir görev... Ben sizi bu zor göreve talip olmanızdan dolayı tebrik ediyorum. Başarılı çalışmalarınızı, başkan olursanız, Zonguldak’a yaşatacağınızı biliyorum. Başarılar diliyorum, inşallah Zonguldak için kim daha katkı verecekse, o başkan olsun istiyoruz. Hayırlı olsun diyorum ve ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2013, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER