Kış aylarındaki büyük Sorun ortadan kalkıyor

Kış aylarındaki büyük Sorun ortadan kalkıyor

Kış aylarındaki büyük Sorun ortadan kalkıyor


Özellikle kış aylarında büyük sorun teşkil eden ve Çatıüzerinden yere kar düşmemesini engelleyici ‘Kar Tutucu’yu hayata geçiren Vatandaş, yoğun talepler aldığını söyledi.

Kdz. Ereğli İlçesinde yaşayan ve bir yakını tarafındanyurt dışından gönderilen Lema ayak ile ‘Kar Tutucu’yu faaliyete geçiren DikenliMetal’in sahibi Cemal Dikenli, olumlu tepkiler aldığını belirterek ‘’Vatandaşların özellikle kış aylarında yaşadığı sıkıntıların başında yer alançatı üzerinden kayan kar birikintilerinin düşmesi sonucu yaşanan sıkıntılarartık sona eriyor. Çatılardan kar ve buzun kayması, kontrolsüz olarak kütlehalinde aşağı düşmesi binalara zarar verebileceği gibi aşağıdaki insanlar içindebüyük tehlike arz edebilir. Kar tutucu, kar ve buzun kayarak aşağıya düşmesiniengelliyor” dedi.

YAKINININ GÖNDERDİĞİ LEMA AYAK PARÇASI İLE BAŞLADI

Yakını tarafından gönderilen Lema ayak ile bu işebaşladığını dile getiren Dikenli; ‘’ Vatandaşlarımızın özellikle kışaylarındaki en büyük sorunu çatı üzerinden kayan kar kütlelerinin düşmesisonucu ciddi anlamda hasar bıraktığını biliyoruz, bu olay kimi zamanaraçlarımıza zarar verebiliyor, kimi zamanda ölümle sonuçlanabiliyor. Bende buişe nasıl çözüm bulabiliriz diye düşündüm ve aklıma ‘kar tutucu’ geldi.Faaliyete de geçirdim, şu an olumlu tepkiler alıyorum. Vatandaşlarımız buuygulamadan memnun’’ diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2016, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER