KISAPARMAK EREĞLİLİLERLE BULUŞTU

Kdz. Ereğli Belediyesince düzenlenen ve Ramazan boyunca devam edecek olan Feshane Şenliklerinin 8. gününde, Türk Halk Müziğinin usta yorumcusu Fatih Kısaparmak konser verdi.

KISAPARMAK EREĞLİLİLERLE BULUŞTU
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Belediyesince düzenlenen ve Ramazan boyunca devam edecek olan Feshane Şenliklerinin 8. gününde, Türk Halk Müziğinin usta yorumcusu Fatih Kısaparmak Ereğli
lilerle buluşarak muhteşem bir konser verdi.
 
AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan ve Prof. Dr. Ercan Candan, Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Önceki dönem Milletvekili Fazlı Erdoğan, Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Ali Azar, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen, Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve kalabalık bir dinleyici kitlesinin izlediği konser renkli görüntülere sahne oldu.
 
DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI...
 
Usta sanatçının babasının 30. Ölüm yıldönümünün konser tarihine gelmesi nedeniyle Başkan Uysal’ın isteği üzerine ‘O Adam Benim Babam’ şarkısını seslendiren Kısaparmak, duygusal anlar yaşadı. Şarkı öncesinde sahneden inen ünlü sanatçı babasının arkadaşı olan TBMM Eski Başkanı ve Ak Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan’ın elini öpmek için eğildi, Toptan ise Kısaparmak’ın bu isteğini geri çevirerek, usta sanatçıya sarıldı.1 saat sahnede kalacağı bildirilen Kısaparmak, halkın yoğun ilgisi nedeniyle yaklaşık 2 saat sahnede kalırken, “5 kıtada konser verdim. Bunların hepsi halk konserleriydi. Ama böyle nezih bir toplulukla karşılaşmadım. Bana bu akşam hayatım boyunca unutamayacağım, muhteşem bir gece yaşattınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum”, dedi.Konser sonrasında uzun süre ayakta alkışlanan ünlü sanatçıya, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, konserin anısına çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti.Başkan Uysal, konuşmasında “Bu muhteşem konser nedeniyle usta sanatçımıza çok teşekkür ediyoruz. Bize muhteşem bir gece yaşattı. ”, ifadelerini kullandı..
Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2014, 01:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER