Kız çocuğuna cinsel istismardan yargılanan sanığa 18 yıl hapis istemi

Kız çocuğuna cinsel istismardan yargılanan sanığa 18 yıl hapis istemi

Kız çocuğuna cinsel istismardan yargılanan sanığa 18 yıl hapis istemi

Zonguldakta 7 ay önce 14 yaşındaki G.D.ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 23 yaşındaki Mustafa Ö., G.D.nin kendisine 20 yaşında olduğunu söylediğini iddia ederek, Tek hatam yaşının 20 olduğuna inanmamdır dedi.
Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada tutuklu sanık Mustafa Ö. ile tutuksuz yargılanan arkadaşı K.D. hazır bulundu. Cinsel istismar ve Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçlarından 18 yıl hapsi istenen Mustafa Ö. ile Kişi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçundan 10 yıl hapis cezası istenen arkadaşı K.D., duruşmada ifade verdi. G.D. ise duruşmaya katılmadı.
Geçen Ocak ayında Çatalağzı beldesinde G.D. ile tanıştığını anlatan Mustafa Ö., Telefon numarasını kendisinden aldım. Daha sonra görüştüğümüzde bana yaşının 20 olduğunu söylemişti. Tek hatam 20 yaşında olduğuna inanmamdır diye konuştu.
Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Olayın geçmişi

30 Ocak 2016 günü meydana gelen olayda Mustafa Ö., bir süre önce tanıştığı G.D. ile buluşmak istedi. İddialara göre akşam saatlerinde 14 yaşındaki G.D.nin evinin penceresine taş atan Mustafa Ö., pencereye çıkan G.D.yi kolundan tutarak dışarıya çıkarttı. Mustafa Ö., arkadaşının kullandığı ticari taksiye bindirdiği G.D.yi ormanlık bölgeye götürerek cinsel istismarda bulundu. Mustafa Ö.ye direnen G.D., olaydan sonra durumu ailesine anlattı. Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan Mustafa Ö., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2016, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER