Kocaali Mahallesi Konağı hizmete girdi

Kocaali Mahallesi Konağı hizmete girdi

Kocaali Mahallesi Konağı hizmete girdi




Kdz. Ereğli İlçesine bağlı Kocaali Mahallesinde dahaönce ilkokul olarak kullanılan eski okul Kocaali Mahallesi Muhtarı Murat Usluve vatandaşların desteği Kocaali Mahallesi Konağı olarak tekrardan restoreedildi. Restore edilen konağın açılışını Kdz. Ereğli Belediye Başkanı HüseyinUysal yaptı. Açılışta Başkan Uysal’a Mahalleli vatandaşlar tarafından yoğunilgi gösterildi.İlçeye bağlı Kocaali Mahallesinde daha önce ilkokulolarak kullanılan Kocaali Mahallesinde eski bir okul olan Kocaali Mahallesi İlkokulu,Kocaali Mahallesi Muhtarı Murat Uslu ve vatandaşların desteği ile tekrardanrestore ettirilerek Mahalle Konağı olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

BAŞKAN UYSALDAN, KOCAALİ MAHALLESİNE DOĞALGAZ MÜJDESİ

Mahalle Konağının açılışınıKdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal yaptı. Mahalle halkı tarafından büyükilgiyle karşılanan Başkan Uysal ile vatandaşlar arasında samimi ve neşelidiyaloglar yaşandı.Zaman, zaman başkanın köylü şivesi ile Vatandaşlarla konuşmasıise gülüşmelere neden olurken,Mahalleli bayanın Başkan Uysala Uşacum bizi çekeyala sözü ise kırdı geçirdi.

BEN BURAYA HER ŞEYİ YAPARIM

Başkan Uysal  mahalleli vatandaşlara , Mahalle Konağının çevredüzenlemesinin tamamlanacağını söyleyerek ”Aranıza geldim inanın çok mutluoldum, o kadar yorgundum, enerjim geldi. Allah sizden razı olsun, Allahsizlerin  yaptığı  bütün duaları kabul etsin. Murat (Mahalle Muhtarı )gibi bir evlattayetiştirdiniz ben buraya her şeyi yaparım. İnşallah bu yıl içinde doğal gazınız gelecek” dedi. 

USLU EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Daha sonra Başkan Uysal, Mahalle Muhtarı Murat Uslu ve vatandaşlarKocaali Mahalle Konağının açılışını gerçekleştirdi. Kocaali Mahalle Konağınınrestore edilip vatandaşların hizmetine kazandırılmasında büyük katkı sunanKocaali Mahallesi Muhtarı Murat Uslu, konağın restore edilmesinde emeği geçenherkese teşekkür etti. Uslu geçtiğimiz hafta yaşanan terör saldırısını şiddetlekınarken hayatını kaybedenlere, Allah’tan rahmet diledi. 

USLU; ‘’TERÖR SALDIRISINI ŞİDDETLE KINIYOR VE LANETLİYORUZ’’

Uslu sözlerini şöyle sürdürdü;

İstanbul’da gerçekleştirilen terör saldırısını şiddetlekınıyor ve lanetliyoruz. İnşallah bundan sonra böyle acıları yaşamayız.Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralananlara acil şifalar diliyoruz.İnşallah bundan sonra ki dönemlerde ülkemizde İslam Alemin de böyle şeylerolmaz, olmaması için dua ediyoruz.

USLU; ‘’ HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER ‘’

Mahalle konağımızı mahalle sakinlerimiz , Belediye başkanımız ve belediyemizin büyük yardımlarıyla şükürler olsun ki kısabir zamanda  çok güzel bir hale getirdik. İnşallah bundan sonra kidönemde mahallemiz adına daha güzel çok amaçlı mahallemize katkı sağlayacak,kendi adımıza güzel şeyler yaşatacağımız güzel bir yaşam alanı yaptık.Başkanımızda geldi sağ olsun, açılışına katıldı. Başkanımıza da mahallesakinlerimize de, emeği geçen tüm herkese sonsuz teşekkür ve şükranlarımızısunuyorum. Hepsinden Allah tek tek razı olsun. İnşallah bundan sonra ki dönemlerdede Ereğli Belediye başkanımızla biz Kocaali Mahallesi sakinleri olarak dahagüzel işler yapacağımıza eminim, daha güzel şeylerin olacağına ben buradansözünü veriyorum”

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2016, 08:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER