KOCAALİ MAHALLESİNDE MUHTAR ADAYI FURYASI YAŞANIYOR

KOCAALİ MAHALLESİNDE MUHTAR ADAYI FURYASI YAŞANIYOR
 
gundemeregli.com-Tüm ülkede olduğu gibi kdz. Ereğli İlçesi’nde 30 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel ve mahalli idari seçimler öncesi mahalle ve köylerde muhtar adayları tek tek ortaya çıkmaya başladı.
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin en yeni mahallerinden biri olan Kocaali mahallesinde, mahallesine en iyi hizmeti getirmek ve mahallenin sorunlarını çözmek için yola çıkan Muhtar Adayları Celil Ateş, Murat Uslu, Ali Özdemir, İsmail Oktay ve Necati Karadeniz’in Kocaali mahallesi muhtarlığı için yarışması kısasıya bir rekabetin yaşanmasına neden oluyor.
Yaklaşık 400 civarında seçmeni bulunan Kocaali mahallesinde vatandaşların yakından tanıdığı 5 muhtar adayı birbirleri ile kıyasıya bir yarış içerisine girerek projelerini seçmene anlatmaya başladı. Diğer yandan Kdz. Ereğli Umum Servis Araçları Derneği Başkanı Cahit Atalay’ında Kocaali Mahallesi muhtarlığı için isminin geçtiği öğrenildi.
 
2009 yılında yapılan muhtarlık seçimlerinde 2 aday yarışırken, 30 Mart 2014 ‘te yapılacak olan muhtarlık seçimlerinde Kocaali mahallesinde İlk kez bu kadar aday furyasının yaşandığı gözlendi.

Seçimlere oldukça hızlı başlayan muhtar adayları yaptırdıkları afişleri mahallere asarak yapacakları projeleri vatandaşlara daha iyi anlatma adına çalışma başlattı.

Kocaali mahallesinde yaşanan tatlı rekabetin nasıl sonuçlanacağı şimdiden büyük merak konusu oldu.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2014, 15:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
gökhan mağul
gökhan mağul - 10 yıl Önce

hepsine şimdiden başarılar diliyorum bu yarışta. Kocaali mahallesine muhtar olmak zor bir iştir kimseye bir şey beğendiremezsiniz bunun için öncelikle adaylıklarını açıklamakla beraber mahalle için plan ve projelerini de mahalle halkına açıklamalılar diye düşünüyorum ve tekrar adaylarımıza başarılar diliyorum.

mustafa küçüköksüz
mustafa küçüköksüz - 10 yıl Önce

en önemli vasıf olan (dürüstlük) dürüst olan kazansın derim

SIRADAKİ HABER