KORKUNÇ KAZA BÖYLE MEYDANA GELDİ

KORKUNÇ KAZA BÖYLE MEYDANA GELDİ

gundemeregli.com- Kdz. Ereğli tersaneler bölgesinde   Halk otobüsü ile TIR&[#]8217;ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü 19 kişide yaralandı.

Kdz. Ereğli ilçesinde öğrenci taşıyan Halk Otobüsü ile TIR&[#]8217;ın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirirken 19 kişide yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza Kdz. Ereğli Alaplı Karayolu Tersanelere mevkisinde meydana geldi.  Mustafa Taş yönetimindeki 67 M 8506 plakalı öğrenci taşıyan halk otobüsü  seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun karşı tarafında geçerek karşı yönden gelen Hüseyin S yönetimindeki  81 BA 1842 plakalı tır ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada otobüs şoförü Mustafa Taş (60), araçta bulunan oğlu Ali T ve yaşları 11 ile 13 arasında değişen Nalan Ö, Hicran Ö, İlker A, Serhat At, Sema O, Merve Y, Şeyda D,  Duygu A, Ersin K, Sinem Ö, Kerim Murat K, Furkan S, Göksel K, Sedanur Y,,Umut A, Hatice Ç, Emirhan Ç isimli öğrenciler ve tır şoförü Hüseyin S  yaralandı. Yaralılar Ereğli Devlet Hastanesi ve ilçede bulunan özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken otobüs şoförü Mustafa Taş kaldırıldığı özel hastanede yaşamını yitirdi. Kaza nedeniyle ulaşım tek şeritten yaklaşık 1 saat kontrollü olarak sağlandı.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2013, 15:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
ÖMER ERGÜN
ÖMER ERGÜN - 11 yıl Önce

ALLAH RAHMET EYLESİN... AİLESİNE SABIRLAR

SIRADAKİ HABER