Korkut: Engelliler Derneği adı kullanılarak köylerde fındık toplanıyor

Anadolu Engelliler Derneği Başkanı İsmail Korkut, köylerde engelliler derneğinin adının kullanılarak fındık toplandığını söyledi.

Korkut: Engelliler Derneği adı kullanılarak köylerde fındık toplanıyor
İHA-Anadolu Engelliler Derneği Başkanı İsmail Korkut, köylerde engelliler derneğinin adının kullanılarak fındık toplandığını söyledi. 
Anadolu Engelliler Derneği Başkanı İsmail Korkut, derneğin adını kullanarak ilçeye bağlı köylerde fındık toplandığı yönünde birçok şikayetler aldıklarını belirtti.
Vatandaşlardan fındık, para ve yardım isteyenlere karşı dikkatli olmalarını ve kolluk kuvvetlerine haber vermelerini istediklerini belirten Korkut, “Birkaç haftadır köylerimizden engelliler derneği yararına fındık toplanıyor yönünde birçok şikayetler alıyoruz. Alaplı Anadolu Engelliler Derneği olarak bizim bu kişi ya da kişilerle hiçbir bağlantımız bulunmamaktadır. Vatandaşlarımızdan isteğimiz evlerine gelerek engelliler derneği adına bir poşet fındık isteyen kişilere itibar etmesinler. Alaplı Anadolu Engelliler Derneği olarak hem İlçe Jandarma Komutanlığı´na hem de muhtarlarımıza bu konuyla ilgili şikayette bulunduk” dedi.
Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2015, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER