Koro üyelerinden Tekin’e geçmiş olsun ziyareti

Koro üyelerinden Tekin’e geçmiş olsun ziyareti

Koro üyelerinden Tekin’e geçmiş olsun ziyareti

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Belediyesi Klasik Türk Müziği Topluluğu üyeleri bir süre önce yere düşmesi sonucu sol elinde 2 kırık meydana gelen ve ameliyat olan, hastanedeki tedavisinin ardından kolu askıda sargılı bir şekilde görevine başlayan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Alaplı Belediyesi Klasik Türk Müziği Kurucusu Aydın Yiğit ve koro üyeleri Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşma yapan Alaplı Belediyesi Klasik Türk Müziği Kurucusu Aydın Yiğit, Belediye Başkanı Nuri Tekin’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunduklarını söyledi. Klasik Türk Müziği Topluluğu olarak Mayıs ayında konser vermeyi planladıklarını belirten Yiğit, “ Öncelikle belediye başkanımıza geçmiş olsun diliyoruz. Kendisi bize her zaman destek oluyor. Bugün de kendisini ziyaret ettik. Ziyarette Mayıs ayında yapmayı düşündüğümüz konser ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Koromuzun çalışmaları hakkında bilgiler verdik” dedi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de Alaplı Belediyesi Klasik Türk Müziği Topluluğu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.Koronun çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve düzenlediği konserlerle ilçenin sosyalleşmesine önemli katkılar sağladığını belirten Tekin, kendilerine her zaman destek olacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2016, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER