Köseağzı’nda sona doğru

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin Nisan ayı ortasında başladığı Balı Mahallesi Köseağzı Mevkiine iniş yolunu genişletme çalışmaları son aşamaya geldi.

Köseağzı’nda sona doğru


Kdz.Ereğli Belediyesi’nin Nisan ayı ortasında başladığı Balı Mahallesi Köseağzı Mevkiineiniş yolunu genişletme çalışmaları son aşamaya geldi.

Yaklaşık1 kilometrelik yolun çift şeritli olması için yapılan kazı çalışmalarıtamamlanırken, yolun güvenliği ve alt yapısı çalışmalarında da sona gelindi.Söz konusu yol Temmuz ayı ortasında asfaltlanacak.

Kdz. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın BalıMahallesi’nde yaptığı halk toplantısında öne çıkan isteklerden biri olanKöseağzı’na iniş yolunun genişletilmesi talebi üzerine Kdz. Ereğli BelediyesiFen İşleri Müdürlüğü’nce başlatılan Köseağzı’na iniş yolunun genişletilmesi çalışmalarındasona gelindi.

Mevcut yolun darlığı, görüş mesafesini daraltan keskinvirajlar ve fiziki yapıdan dolayı yoldaki olumsuzlukların giderilmesi yönünde birsüre önce başlayan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Uysal, “ Halkımızıntalepleri doğrultusunda başlattığımız çalışmada sona gelindi. Mevcut yoluntehlike arz eden noktalarında kazı çalışmaları yapılarak yol çift şeritten akışsağlanacak şekilde genişletildi.

Arkadaşlarımız yolun daha güvenli olması için bazınoktalarda yolun eğiminin düşürülmesi, güvenlik için bariyer çekilmesi veyağmurlama kanalları üzerinde çalışmalar yapıyor. Temmuz ayı ortasında yoluasfaltlayarak buradaki çalışmayı bitirmiş olacağız. ”dedi.

Başkan Uysal’ın söz konusu yol üzerindeki incelemelerisırasında trafik akışının kontrollü olarak sağlandığı yolda çok sayıda araçsürücüsünün aracını durdurarak, Uysal’a teşekkür ettiği görüldü.

Başkan Uysal’ın yol incelemesinde Belediye BaşkanYardımcısı Alptekin Dursun ve Fen İşleri Müdürü Selda Sayan’da hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2015, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER