KREDİ İÇİN ŞART KOŞTULAR

KREDİ İÇİN ŞART KOŞTULAR

gundemeregli.com-

ZEMİN HAZIRLANIYOR

Yapılan ve yapılacak asfalt giderlerine bütçede evet diyerek destekledik. Bütün bunların yanında tamamen gereksiz olan müzikli su havuzu ve sahile yapılan lüzumsuz üst geçit için yapılan harcamaya yönelik yorum yapmayı değerli halkımızın takdirine bırakıyoruz. Bu defa meclisten istenen projeli yatırım için değil belediyemizin nakit sıkıntısı içinde olduğunu belirterek sıcak para talep edilmektedir. İstenen paranın asfalt ile uzaktan yakından ilgisi bulunmamaktadır.

Meclis başkanının politikalarına katılmadığımız kendisini sevmediğimiz anlamına gelmez. Kendisini seviyoruz, makamından dolayı saygıda kusur etmeyiz. Kendisine yanlış yaptırtmamak için çaba sarf ediyoruz. Satmak istediği arsa konusunda yanlışına dur diyerek yardımcı olduk. Gerçek dost olan dostuna yanlış yaptırmaz. Almak istediği bu borcu rakamlarla izah edemediği için yeni bir yanlış yapmasına müsaade edemeyiz.

Şimdiye kadar zengin belediye olmakla övünüp projeler hazır, paramız hazır bürokrasi engeli oluyor, yatırım yapacak, para harcayacak yer arıyoruz, daha ileriye gidip hükümete borç verecek durumdayız diye verilen beyanatların tamamının yalan olduğunu kamuoyuna açıklayıp, zengin belediye olmadığımızı, kasamızda paramızın olmadığını, nakit sıkıntısı çekmekte olduğumuzu bu borcu alamaz isek maaş ödemekte bile zorluk çekeceğimizinaçıklanması durumunda, belediyemizin içinde düştüğü mali sıkıntıyı gidermek için borç alımına destek vereceğiz.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2013, 12:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER