Küçük: ´´Bu yıl Ramazan pidesine zam yapılmadı´´

Zonguldak Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Meslek Odası Başkanı Alparslan Küçük pide fiyatları ve çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Küçük: ´´Bu yıl Ramazan pidesine zam yapılmadı´´
Zonguldak Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Meslek Odası Başkanı Alparslan Küçük pide fiyatları ve çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 
Zonguldak Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Meslek Odası Başkanı Alparslan Küçük ilk olarak Ramazan pidesi fiyatlarını geçen yıl ile aynı fiyatlarda olduğunu 400 gram pidenin 2 TL 800 gram pidenin fiyatının 4 TL olarak satıldığını belirterek “ Ramazan ayının Ülkemize Zonguldak’ımıza esnafımıza hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini temenni ediyorum. Malumunuz Ramazan ayı fırıncı esnafımızın beklenti içinde olduğu bir aydır. Bu yıl Ramazan pidesine zam yapılmadı. Geçen yıl ki fiyatlardan satılıyor. 400 Gram Ramazan pidesi 2 TL 800 gram ramazan pidesi 4 TL’den satılıyor dedi.

ÜYELER TARİFELER HAKKINDA GEREKLİ HASASİYETİ GÖSTERMİYOR
Son üç yıldır fiyat tarifeleri konusunda sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Zonguldak Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Meslek Odası Başkanı Alparslan Küçük , “Odamıza yeni katılan fırıncılar yufkacılar, simitçiler gerekse mevcut odamızın kahveciler ve lokantacılar fiyat tarifeleri konusunda gerekli hassasiyeti göstermiyor. Verdiğimiz fiyatlara uyulmuyor. Biz esnaf ve sanatkarlar adına fiyat tespit ediyoruz. Bunları uygulamak esnaflara kalıyor. Fiyatlar lokantalarda aşırı derece aşağılara çekilip tarifenin çok çok altında satış yapılmakta bunun yanında da meslek odalarına kayıtlı üyelerimizin meslek odalarına gelip tarifelerini almamaktadırlar. Bugün Zonguldak’ta iş yerlerinde tarife bulundurulmuyor. Bununla ilgili denetim Zonguldak Belediyesine ait olup herhangi bir denetim yapmıyor. Biz bu konuda Belediyenin hassasiyet göstermesini istiyoruz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2015, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER