Küçük çocuğa polis şevkati

Kdz. Ereğli´de meydana gelen trafik kazasında, kaza sonrası korkan küçük çocuğu polis ve kazayı yapan babası teselli etti.

Küçük çocuğa polis şevkati


Kdz. Ereğli´de meydana gelen trafik kazasında, kaza sonrası korkan küçük çocuğu polis ve kazayı yapan babası teselli etti.

Kaza, Ereğli-Alaplı karayolunun tersaneler bölgesi mevkisinde Alaplı yönünde meydana geldi.Ş.G’in kullandığı 34 UL 2096 plakalı jip, güzergahta bulunan kavşağa geldiği sırada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarptı.Kaza sonrası araçta maddi hasar oluştu. Kaza gören sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine trafik ekibi sevk edildi. Kazada, sürücü Şenol Güneş ile aynı araçta bulunan 9 yaşındaki oğlu Eren Güneş için 112 Acil Ambulans istense de, baba ve oğlunun yaralı olmadığı belirlendi.Sağlık ekiplerinin kontrolünün ardından babasının yanına giden ve gözyaşlarına hakim olamayan E.G.’yi kaza yerinde görevli polis memuru teselli etti.Korktuğu görülen çocuğun bir an bile yanından ayrılmayan memur, teselli etmeye çalıştığı çocuğu ekip otosuna oturttu.Kaza sırasında 70 kilometre hızla ilerlediğini ifade eden Sürücü Güneş, polise yaptığı konuşmada, kavşaktan kırmızı renkli bir otomobilin hızla çıktığını, ona çarpmamak için direksiyon hakimiyetini kaybettiğini söyledi. Bölge Trafik Ekipleri’nin olay yerine gelmesi beklendiği sırada, yaklaşık 30 dakika ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2015, 17:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER