Kur’an-ı kerim, hafızlık ve ezan yarışması

Kur’an-ı kerim, hafızlık ve ezan yarışması

Kur’an-ı kerim, hafızlık ve ezan yarışması

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Anadolu İmam Hatip Lisesi organizasyonu ile Kur’anı Kerim’i Güzel Okuma, Hafızlık ve Ezan okuma yarışmalarının düzenleneceği belirtildi.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması, Kur’an’ın Genç Muhafızları Hafızlık Yarışması ve Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması il finalleri bu yıl Alaplı’da yapılacak.

Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Dursun Adar, Zonguldak’ta bulunan Anadolu İmam Hatip Liselerinde düzenlenen yarışmalarda okul birincisi seçilen öğrencilerin Alaplı’daki il finallerinde il birinciliği için yarışacakları söyledi.

Seçilecek il birincileri bölge finallerinde Zonguldak’ı temsil edeceğini belirten Adar,” Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması, Kur’an’ın Genç Muhafızları Hafızlık Yarışması ve Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması il finalleri bu yıl okulumuz koordinatörlüğünde ilçemizde yapılacak. Yarışma 26 Mart Cumartesi günü Eski Fiskomarda (Belediye Kültür Merkezi) saat 13:00’te başlayacak yarışmaya bütün halkımız davetlidir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2016, 08:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER