KURS TAMAMLANDI

KURS TAMAMLANDI

gundemeregli.com-Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şubesi, Erdemir’ de çalışan üyelerin 8. sınıf öğrencilerini kapsayan SBS öncesi hazırlık kurslarının üçüncüsü de tamamlandı.

28 Mayıs Çarşamba günü TED Karadeniz Ereğli Koleji´nin Lisebinasında düzenlenen sertifika töreninde konuşan Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, ‘’Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Sayın Pevrul Kavlak’ın, sosyal sendikacılık alanında önemli adımlar attığını’’ söyledi.

Türk Metal Sendikası’nın, ülkenin geleceği olan çocukların eğitimlerine de büyük önem verdiğini hatırlatan Odabaş, şöyle dedi:

“Bu konuda başta Sayın Genel Başkanımız olmak üzere genel merkez yöneticilerimiz, çocuklarımızın eğitimlerine yönelik her türlü etkinlik ve gelişmeyi destekliyor. Ereğli’de de Erdemir’ de çalışan arkadaşlarımızın çocuklarına yönelik eğitim desteğini en iyi şekilde sürdürüyoruz. Bugün de 26 Ekim 2013’de 103 öğrencimizin katılımıyla başlatılan üçüncü SBS öncesi kursumuzu tamamlamış bulunuyoruz. İnanıyorum ki TED’in çok değerli öğretmenlerinin verdiği kurslar, öğrencilerimizin gireceği sınavda elde edecekleri başarıda önemli katkı sağlayacaktır. Öğrencilerimizin girecekleri sınavdan başarı ile çıkmaları ve ileriki yıllarında Erdemir gibi dev kuruluşlarda yöneticilik yapmaları en büyük arzum ve isteğimdir. Kursların düzenlenmesinde oluru veren ve desteğini esirgemeyen başta Sayın Genel Başkanım Pevrul Kavlak’a, genel başkan yardımcılarıma ve yönetim kurulu üyelerime, kursu vermemizde bize kapılarını açan okulumuzun yönetim kurulu ile idari heyetine ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Şube başkanı Yusuf Ziya Odabaş’ın yanı sıra Şube Sekreteri Metin Ercan, Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen, şube yönetim kurulu üyeleri, TED Karadeniz Ereğli Vakfı 2. Başkanı Celal Bozkuş, okul idaresi öğretmenler, ailelerin katıldığı törende, kursa katılan 103 öğrenciye sertifikaları verildi.Öğretim veren öğretmenlere plaket verilen törende öğrenciler de Odabaş ve Vakıf yöneticilerine çiçek takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2014, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER