KURŞUNLAMANIN SEBEBİ ANLAŞILDI, ALACAK-VERECEK

Ereğli´de sabah saatlerinde meydana gelen kurşunlamanın sebebinin alacak-verecek sebebi ile yaşandığını anlaşıldı.

KURŞUNLAMANIN SEBEBİ ANLAŞILDI, ALACAK-VERECEK
gundemeregli.com-Ereğli ilçesinde bir kişi, alacak verecek nedeniyle husumetli olduğu kişi tarafından tabancayla ayağından vuruldu.

Olay, saat 10.30 sıralarında Kaymakamlık önündeki cadde üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, daha önce aralarında alacak-verecek meselesi yüzünden husumet bulunan Cemal Özcan (29) ile Y.B. cadde üzerinde karşılaşarak tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Y.B., silahını çıkararak Cemal Özcan’ın bacağına bir el ateş etti. Y.B. daha sonra 3 arkadaşı ile birlikte 67 LR 116 plakalı otomobille olay yerinden uzaklaştı. Yaralanan Cemal Özcan (29)da olay yerinde uzun süre ambulansın gelmesini bekledi. Olay sırasında Cemal Özcan’ın yanında bulunan eşi ise gözyaşlarını tutamadı. Cemal Özcan olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri tarafından ambulansa bindirilerek Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis, olay yerinin etrafına güvenlik şeridi çekerken, ateş edilen silahtan çıkan mermi kovanını muhafaza altına aldı. Polis, yaralama olayına karışan Y.B.’nin kaçtığı 67 LR 116 plakalı otomobili bulmak için şehrin tüm giriş çıkışlarında kontrol noktaları oluşturarak arama yaptı.
 
 
Olay yerinden kaçan zanlı ve yanındaki 2 kişi, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri tarafından yakalandı.
Silahla ayağından yaralanan Cemal Özcan’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2013, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER