LAFARGE AİLESİ PİKNİKTE BİR ARAYA GELDİ

LAFARGE AİLESİ PİKNİKTE BİR ARAYA GELDİ

gundemeregli.com
-Kdz Ereğli’de faaliyet gösteren Lafarge Ereğli Çimento Fabrikası her yıl geleneksel olarak, 15 Mayıs-15 Haziran tarihleri arasında düzenlediği “İş Sağlığı ve Güvenliği Ayı” kapsamında yaptığı etkinliklerine, Birlik ve Beraberlik adına düzenlediği Piknik etkinliği ile devam etti.

Kandilli yolu üzeri Balı köyü mevkiinde bulunan Köse ağzı Piknik alanında gerçekleştirilen piknik etkinliğine Laferge Ereğli Çimento Genel Müdürü Merter Gencer, Fabrika çalışanları ile aileleri ve ilçede görev yapan basın mensupları katıldı.

Çalışanlar ve aileleri pikniğin tadını doyasıya çıkarırken, Piknik etkinliğinde, Sadece piknik ile sınırlı kalınmayıp, çekişmeli ve eğlenceli birçok etkinlik ve yarışmalar da gerçekleştirildi. Dereceye giren ailelere Lafarge Ereğli Çimento Fabrikası Genel Müdürü Merter Gencer tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Seminerler, Kan bağışı kampanyası, Bilgilendirmeler ve son olarak Birlik ve Beraberliği sağlama adına piknik etkinliği gerçekleştirdiklerini belirten Lafarge Ereğli Çimento Fabrikası Genel müdürü Merter Gencer “ Her yıl 15 Mayıs -15 Haziran arasını İş güvenliğine ayırıyoruz. Bu ay içerisinde çeşitli aktiviteler yapıyoruz. İlk olarak Kızılay ile birlikte kan bağışı kampanyası yaptık. Daha sonra İş güvenliği duruşu ve İş güvenliği duruşunda tüm operasyonlarımızı durdurduk. Buradaki amacımız iş güvenliğine verdiğimiz önemi göstermek ve ayrıca tüm tedarikçilerimizle ve müşterilerimizle iş güvenliği ile ilgili bir zaman paylaşmaktı. İş güvenliği ayının aktivitelerinden biri olan Birlik ve beraberliği sağlamak adına düzenlediğimiz pikniğimizi gerçekleştirdik, Piknik etkinliğimizde sadece piknik ile sınırlı kalmayıp, aynı zamanda iş güvenliği yarışmaları yaptık. Bu yarışmaları kazanan arkadaşlarımıza çeşitli ödüller verdik, Bizler için iş güvenliğinde en önemli taraf aile, Biz burada ailenin önemini vurgulamak istiyoruz. Hep beraber bu aktiviteyi yaparak mesajımızı tüm çalışanlarımızla tüm tedarikçilerimizle paylaşmak istiyoruz. ”dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2014, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER