Liseli gencin hazin sonu

Meydana gelen tren kazasında, bir kişi hayatını kaybetti.

Liseli gencin hazin sonu
Karabük’te meydana gelen tren kazasında, bir kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, bugün saat 07.30’da Vakıfbank Zübeyde Hanım Anadolu Lisesi’ne gitmek üzere evinden çıkan Abdullah Cihan Çakman (16), minibüslere giderken tren yolunu kullanmak istedi. Bu sırada kulağında kulaklıkla müzik dinleyerek demir yolundan geçmeye çalışan Çakman’a geri gitmekte olan makinistliğini Halil Özmen ve Muzaffer Sevgi´nin yaptığı DE 33067 numaralı lokomotif çarparak altına aldı.
Lokomotifin çarpmasıyla olay yerinde hayatını kaybeden lise öğrencisine çarptıklarını fark etmeyen makinistler lokomotifi çevirerek diğer raylara park etti. Bu sırada demir yolunda işe gelen bir işçinin raylar arasında cesedi görmesiyle olay ortaya çıktı. Olay yerine 112 ve polis ekipleri çağrıldı. 112 ekiplerinin yaptığı incelemede Çakman’ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Lokomotifin altında kalarak can veren Abdullah Cihan Çakman’ın cesedi cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazaya sebebiyet veren lokomotifi olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelenirken, makinistler gözaltına alındı. Lise öğrencisinin raylar arasındaki defter ve kitapları polisler tarafından toplandı.
Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2014, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER