Madenci heykeli hediyeli teşekkür ziyareti

Tepeköy Mahallesi’nde oturan maden işçisi ve Mahalle Muhtarlığı azası Turan Özmen, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret ederek, başarılı çalışmalarının anısına madenci heykeli hediye etti.

Madenci heykeli hediyeli teşekkür ziyareti

Tepeköy Mahallesi’nde oturan maden işçisi ve MahalleMuhtarlığı azası Turan Özmen, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaretederek, başarılı çalışmalarının anısına madenci heykeli hediye etti.

Tepeköy Mahallesi sakinlerinden Sacit Korkmaz ile birlikteAlaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i ziyaret eden Turan Özmen, Alaplı BelediyeBaşkanı Nuri Tekin’in göreve başladığı günden bu yana çok başarılı çalışmalaryaptığını ve bu çalışmalarının artarak devam ettiğini belirterek, “TepeköyMuhtarlığı azası ve maden işçisi bir mahalle sakini olarak Sayın BelediyeBaşkanımıza, doğrudan vatandaş odaklı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.Bu teşekkür ziyaretimizin anısına da, kendisine madenci heykeli hediye ettik.Sayın Başkanımız, ekibiyle birlikte, görevinin daha birinci yılında ilçemize gerçektenkalıcı hizmetler yaptı ve yapmaya devam ediyor. İnanıyoruz ki, daha çokhizmetler yapacak ve ilçemizi gıpta ile gösterilen bir sahil kentinedönüştürecek. Halk olarak, kendisine güvenimiz tam. “ dedi.

Belediye Başkanı Nuri Tekin de, Tepeköy Mahallesi sakiniTuran Özmen ve Sacit Korkmaz’a ziyaretlerinden ve bölgemizi simgeleyen anlamlıhediyelerinden dolayı teşekkür ederek, “Halkımızın bize olan güveni ve desteği,bizim çalışma şevkimizi ve azmimizi daha da artırıyor. Tüm çabamız, ilçemizibölgemizin en güzel yerleşim birimlerinden biri haline getirmek. Bunun için de,gece-gündüz, kar-yağmur demeden çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.Vatandaşımızın, ilçemizde yaşamaktan keyif duyması bizim için önemli. Onun içinde, her geçen gün daha yaşanabilir bir Alaplı için çalışıyoruz. “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2015, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER