Madenoğlu: Devlet’imiz tümüyle bir bütündür

Madenoğlu: Biz Devlet’i sadece, kurumlarıyla beraber kendi işini yapan, sivil toplum kuruluşları ya da diğer yerel kuruluşlardan destek almadan işlerini yapan bir mekanizma olarak görmüyoruz

Madenoğlu: Devlet’imiz tümüyle bir bütündür

Madenoğlu: Biz Devlet’i sadece, kurumlarıyla beraber kendi işini yapan, sivil toplum kuruluşları ya da diğer yerel kuruluşlardan destek almadan işlerini yapan bir mekanizma olarak görmüyoruz

Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu’nu, Karadeniz Ereğli Muhtarlar Derneği yönetimi ziyaret etti.

Dernek Başkanı Şükrü Kılıç, ziyarette yaptığı konuşmada, Kaymakam Nazım Madenoğlu’na ilçeyi anlatıcı mini bir brifing verdi. Verilecek görevlere hazır olduklarını belirten Kılıç, “çalışmalarınızda başarılar dileriz. Ereğli’miz, 137 muhtardan ibarettir. Muhtarlarımız ve derneğimiz yönetim kurulu adına size teşekkür ediyoruz, ilçemize hoş geldiniz. Birlik ve beraberlik içerisinde her zaman emrinizde ve yanınızdayız” dedi.

MADENOĞLU: DEVLET’İMİZ TÜMÜYLE BİR BÜTÜNDÜR

Kaymakam Madenoğlu ise konuşmasında, Devlet kurumu işleyişlerinde, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekti. Muhtarlarla birlikte uyum içinde çalışmak istediğini ifade eden Madenoğlu, şunları kaydetti:

“Değerli muhtarlarımızı görmekten ötürü büyük memnuniyet duydum. Bizi, muhtarlarımızla beraber, köy ve mahalle işlerimizi diğer kuruluşlarla birlikte yaparken, bu desteğin derneğinizden geleceğini olan şüphemiz yoktur. Biz Devlet’i sadece, kurumlarıyla beraber kendi işini yapan, sivil toplum kuruluşları ya da diğer yerel kuruluşlardan destek almadan işlerini yapan bir mekanizma olarak görmüyoruz. Devlet’imiz tümüyle bir bütündür ve toplumumuzu oluşturan kesimlerden sivil toplum kuruluşu kesimleri de önemli bir güç kaynağıdır. Sizin ziyaretin, görevimizin başında moral ve güç olarak takviye sağlamıştır.
Uyum ve ahenk halinde beraber çalışacağız. Sorunları sizlerden dinleyeceğim, biz soracağız. Köylere ve mahallelere gideceğiz. Yerinde, vatandaşlarımızla hasbıhal edeceğiz. Bu şekilde ilçemize, ülkemize ve güzel vatanımıza hizmet etmeye gayret edeceğiz.”

Ereğli’ye geldiği sırada köy yollarından geçtiğini anlatan Madenoğlu, karayolundaki olumsuz koşulları gördüğünü de sözlerine ekledi.

Ziyarette katılan muhtarlar, kendilerini tanıtmalarını istediği Kaymakam Nazım Madenoğlu’na, bağlı oldukları mahalle ve köyler hakkında bilgiler aktardılar. Madenoğlu, kaymakamlık odası duvarında asılı bulunan ‘Ereğli ilçe haritası’ üzerinde, köy ve mahallerini genel yapısı hakkında sorular sordu.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2015, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER