Mahalle halkı tepki gösterdi

Açılan çukurun içine düştü

Mahalle halkı tepki gösterdi

Zonguldakın Ereğli ilçesine bağlı Potbaşı mahallesinde çalışma için kazılan çukura otomobil düştü. Yolda yapılan kazı alanının çevresine işaretleme çalışması yapılmamasına hem sürücüden hem de mahalle halkından tepki gördü.

Ereğli ye bağlı Kışla Mahallesi Potbaşı Sokakta Devlet Su İşleri tarafından yapıldığı iddia edilen çalışmalarda açılan çukurun içine otomobil düştü. Yolda işaretleme çalışması olmaması ve aydınlatma lambalarının da yanmamasından dolayı çukuru göremeyen sürücünün yardımına mahalle halkı koştu. Aracı kurtarma için uzun uğraş veren mahalle halkı bunda başarılı olamayınca çekiciye haber verdi. Araç düştüğü çukurdan çekici ile kaldırılırken, otomobil sürücüsü Burada madem çalışma yapılıyor, en azından işaretleme çalışması da yapılmalı. Benim zararım ne olacak dedi.

Mahalle halkı ise yola işaretleme çalışması yapılmamasına tepki göstererek Açılan çukura insan da düşebilir. Hatta ölebilir. Buraya işaretleme çalışması yapılmamasına anlam veremiyoruz. Yolun ortasında yapılan çalışma. Gerekli önlemlerin bir an önce alınmasını istiyoruz

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2016, 06:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER