MECLİS ÜYESİNİN İŞ YERİ MÜHÜRLENDİ

MECLİS ÜYESİNİN İŞ YERİ MÜHÜRLENDİ
gundemeregli.com- Ereğli ilçesi belediyesi zabıta ekipleri iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı olmadığı gerekçesi ile Belediye Meclis Üyesi Aydın Karadağ’a ait iş yerini mühürlediler.
Kdz. Ereğli’nin Kepez Mahallesi Veteriner Doğan Tuğrul Sokak’ta faaliyet gösteren ve aralarında Kdz. Ereğli Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Aydın Karadağ’a ait işyerinin de bulundu üç işyerinin mühürlendiği bildirildi.
Kdz. Ereğli Bele4diyesi basın danışmanlığından yapılan açıklamada üç iş yerinin işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı almadan faaliyet gösterdiği gerekçesi ile 16.04.2013 tarih ve 2013/217 sayılı belediye encümen kararıyla 06.05.2013 günü mühürlendiği belirtildi.
Üç iş yerinin de uygulamayı hiçe sayarak mührü fek ederek ticari faaliyetlerine devam ettiği belirtilen açıklamada “Bunun üzerine Belediyemiz Zabıta ekipleri tarafından 19 Ağustos Pazartesi günü tekrar mühürlenmiştir. Belediyemiz tarafından daha önce de söz konusu iş yerlerinin yasal olmadan faaliyetine devam ettiğinden dolayı Kdz. Ereğli Cumhuriyet Savcılığı’na mührü fek ettikleri gerekçesiyle suç duyurunda bulunulmuştur” denildi.
Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2013, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER