Melih Gökçek gelip açacak

Büyükşehir Belediyesi tarafından Düzce’nin tatil yöresi Akçakoca’da yapımı tamamlanan Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, 23 Ağustos Cumartesi günü Başkan Melih Gökçek tarafından hizmete açılacak.

Melih Gökçek gelip açacak
gundemeregli.com-Büyükşehir Belediyesi tarafından Düzce’nin tatil yöresi Akçakoca’da yapımı tamamlanan Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, 23 Ağustos Cumartesi günü Başkan Melih Gökçek tarafından hizmete açılacak. 

Her yıl yaz ayları boyunca Başkentli başarılı öğrenciler ile yaşlı ve engelli vatandaşları 5 yıldızlı otel konforunda Akçay tatil kampında ağırlayan Büyükşehir Belediyesi, tatil tesislerine bir yenisini de Akçakoca’da ekliyor.

Ankara’ya 3 saatlik mesafedeki Akçakoca’da deniz kenarında, yepyeni ve modern tesisleriyle hizmete girecek olan kamp, Başkentli misafirlerine doyulmaz bir tatil keyfi yaşatacak.


AKÇAY VE AKÇAKOCA’DA MUHTEŞEM TATİL

Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl Başkentli başarılı öğrenciler ile yaşlı ve engelli vatandaşları ağırladığı Akçay’daki 300 kişilik kampına, 150 kişilik kapasitesiyle destek sağlayacak olan Akçakoca tatil kampında da yok yok... Futbol ve basketbol sahalarından, havuzuna, denizine, eğlenceli spor aktivitelerinden, amfi tiyatroda animasyon gösterileri ve kamp ateşine kadar pek çok etkinliğin düzenleneceği Akçakoca tesisleri de Akçay’daki tatil kampı gibi pek çok gezi ve eğlence dolu aktivitelerle unutulmaz bir tatil fırsatı sunacak.

Büyükşehir Belediyesi’nin yine ücretsiz olarak Başkentli öğrenci, yaşlı ve engelli vatandaşları ağırlayacağı Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, açık büfe kahvaltısı, öğle ve akşam yemeğiyle “her şey dahil ücretsiz” hizmet verecek.

23 Ağustos Cumartesi günü saat 15.00’da Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’nde düzenlenecek törende açılışı, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yapacak.


DENİZİ, KUMSALI VE BİTKİ ÖRTÜSÜYLE AKÇAKOCA

Kaz dağları eteğinde, oksijen dolu atmosferiyle yıllardır Akçay’da misafirlerini ağırlayan Büyükşehir Belediyesi, bu kez de Akçakoca’daki tesislerinde Başkentlilere unutulmaz tatil fırsatı hediye ediyor.

Düzce’ye bağlı Akçakoca, Karadeniz kıyı şeridinde 35 kilometre uzunluğunda geniş ve güzel bir kumsala sahip. Akçakoca özellikle 1950´den sonra güzelliğiyle turistik bir yer haline gelmeye başladı. Ankara’ya 3 saatlik bir mesafede denizi ve kumsalının yanı sıra bitki örtüsüyle de muhteşem bir güzelliğe sahip Akçakoca, özellikle de Çınar Caddesi’ndeki ağaçlarıyla ünlü. Belde kayın, kestane, ıhlamur, çınar, meşe ağaçlarından oluşan bitki örtüsüyle de tatilcilerin tercihi oluyor. 
Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2014, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER