MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIRLANIYOR

Alaplı Belediyesi, bayram öncesi mezarlıklarda son düzenlemelerini yapıyor.

MEZARLIKLAR BAYRAMA HAZIRLANIYOR

gundemeregli.com-Alaplı Belediyesi, bayram öncesi mezarlıklarda son düzenlemelerini yapıyor.

690 Evler Mezarlığındaki çalışmaları yerinde inceleyen Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, mezarlıkların yabani otlardan temizlendiğini, zeminleri ve yürüyüş yollarının revize edildiğini belirterek, “690 Evler ve Merkez mezarlığımız bayramda vatandaşlarımızın ziyaretlerine hazır hale getirildi. “ dedi.

ARİFE GÜNÜ MEZARLIKLARDA KURAN-I KERİM OKUNACAK

Başkan Nuri Tekin, arife günü olan 27 Temmuz Pazar günü Alaplı Belediyesi Din Görevlisi Hüseyin Yılmaz tarafından, geçmişlerimizin ruhuna atfen mezarlıklarda Kuran-ı Kerim okunacağını belirterek, “Arife günü saat:14.00’de 690 Evler Mezarlığında, saat:15.00’de de Merkez Mezarlığında, Kuran-ı Kerim okunacak. Tüm vatandaşlarımızı bu okumaya davet ediyoruz. “ dedi.

BAYRAMLAŞMA PAZARTESİ SAAT:13.30’DA

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Belediyesi’ndeki bayramlaşma programının da Bayramın birinci günü olan 28 Temmuz Pazartesi günü saat:13.30’da gerçekleştirileceğini belirterek, “Saat:13.30’da Belediyemizde vatandaşlarımızla bayramlaşacağız. Saat:14.30’da da Hükümet Konağı önünde ilçemiz bayramlaşma programına katılacağız. Tüm vatandaşlarımızı, bayramlaşma heyecanını hep beraber yaşamaya davet ediyorum. “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2014, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER