Mezuniyet belgesini babasının elinden aldı

Mezuniyet belgesini babasının elinden aldı

Mezuniyet belgesini babasının elinden aldı
BEÜ Tıp Fakültesi Bölümü 2015-2016 eğitim öğretim mezunlarını verirken, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdür Yardımcısı Ercan Gebeş’in oğlu Onur Gebeş’te mezuniyet belgesini babasının elinden aldı. 
BEÜ Tıp Fakültesi Bölümü 2015- 2016 mezunları için Sezai Karakaoç Kültür Merkezinde mezuniyet töreni düzenlendi. Düzenlenen törene, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ercan Gebeş’te katıldı.
Dereceye giren öğrencilere ödül takdim töreninde doktor olan oğlu Onur Gebeş’e de mezuniyet belgesini vermek için sahneye çıkan Ercan Gebeş duygu dolu anlar yaşadı. Mutluluğu gözlerinden okunan Gebeş, “Böyle bir güzel yaşadığım için çok mutluyum. Allah her babaya böyle güzel anlar ve anılar yaşatsın. Bir baba olarak oğlum Onur ile ne kadar iftihar etsem azdır. Onur azimli ve başarılı bir öğrenciydi. Sonunda o azmin zaferini elde etmiş oldu. Kendisi artı bir doktor oldu. Mezun olan diğer arkadaşları gibi topluma faydalı bir birey olma adına büyük adım atmış oldular. Oğlumu tebrik ediyorum. Mezun olan tüm öğrencilere başarılar diliyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2016, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER