MHP adaylarından Alaplı çıkarması

MHP Zonguldak Milletvekili adayı, Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Zeki Çakan, MHP’nin diğer adayları seçim çalışmaları kapsamında Alaplı ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

MHP  adaylarından Alaplı çıkarması


MHP Zonguldak Milletvekili adayı, Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Zeki Çakan, MHP’nin diğer adayları seçim çalışmaları kapsamında Alaplı ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

MHP Zonguldak Milletvekili adayı, Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Zeki Çakan, beraberindeki MHP adayları Yavuz Erkmen, Ahmet Emre Bayramoğlu, Elmas Acar Songür, Meral Demirbaş, MHP Alaplı ilçe Başkanı Serhat Sözer, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle birlikte Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve Alaplı Emniyet Amiri Fatih Tosun’u ziyaret etti.

İlk olarak Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar’ı ziyaret eden MHP MHP Zonguldak Milletvekili adayı, Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Zeki Çakan, beraberindekiler Kaymakam Çağlar ile bir süre sohbet etti.

Burada bir konuşma yapan Çakan, “Öncelikle sizlere hayırlı olsun diliyorum. Ben önce kendimi size tanıtayım. Zonguldak Belediye Başkanlığı görevinden başlayan Köy Hizmetleri Müdürlüğü ile devam eden, daha sonra Bartın Milletvekilliği, Grup Başkan vekilliği, komisyon başkanlığı ve bakanlık görevlerini sürdürdüğüm siyasi hayatım oldu. Kısacası devlette genel müdürlüğe kadar görev yaptık. Siyasi olarak ta iki üç görevin haricinde birçok görevlerde bulunduk. Bu dönemde MHP’den Zonguldak Milletvekili olarak aday oldum. Bugünde diğer adaylarımızla ilçe başkanımız ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte sizleri ziyarete geldik. Her zaman devletin bekası, devletin ağırlığı ve devlet adamlığının her zaman önde olması gerektiği düşüncesinde olan bir idareci, yönetici ve bir siyasiyim. Görevlerimde bunlara çok önem gösterdim. Şunu açıklıkla ifade ediyorum ki bana verilen bütün görevlerden fazla, kendimi aldığım yetkiden fazla sorumlu tuttum bu güne kadar. Yetki ve sorumluluk birbirinden ayrılmaz iki parçadır. Bu yönde Alaplı ilçesindeki eksiklikler ne ise biz milletvekili olmamız halinde parti ayırt etmeksizin üzerime düşen ne varsa gerekeni yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi

MHP Zonguldak Milletvekili 2 sıra adayı Yavuz Erkmen de , “Bende öncelikle sizlere görevinizde başarılar dilerim. Alaplı özellikle vali olduğumuz dönemde en çok sevdiğim ilçelerin başında geliyordu. Sık sık Alaplı’ya gelir giderdik. Alaplı Hükümet Konağının yapımında bizlerinde biraz emeği vardır. Tabi kaymakamlık olarak yeni gelen size ve tüm personelinize başarılar diliyorum. Ayrıca muhtarlarımıza ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerine sevgiler ve saygılar sunuyorum. Biraz önce sayın bakanımızın da dediği gibi bizler Zonguldak’ın hizmetinde, 24 saat vatandaşımızın hizmetinde olacağız. Bu anlamda bizlere düşen görevler ne ise bunu hakkıyla yerine getireceğimizden Zonguldak’ı ve Alaplı’yı en iyi şekilde temsil edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın, buradan tüm Alaplı halkına partililerimiz adına saygılar ve sevgiler sunuyoruz. İnşallah güzel bir seçim dönemi, barış içinde huzur içerisinde demokratik bir olgunluk içerisinde seçim süreci yaşayacağımıza inanıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından MHP Zonguldak Milletvekili adayı, Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Zeki Çakan, beraberindeki MHP adayları Yavuz Erkmen, Ahmet Emre Bayramoğlu, Elmas Acar Songür, Meral Demirbaş, MHP Alaplı ilçe Başkanı Serhat Sözer, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle birlikte Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve Alaplı Emniyet Amiri Fatih Tosun’u ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu

MHP adayları ve partililer daha sonra MHP Alaplı ilçe Teşkilat binasının önünden başlayarak esnaf ve halkla kaynaşma yürüyüşü gerçekleştirdi. MHP adayları ayrıca, tüm esnafları tek tek gezerek ilçe halkını da selamladı.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2015, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER