MHP Ereğli kadın kolları yeni önetimini belirledi

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Kadın kolları, parti binasında yapmış olduğu toplantı ile yeni yönetim kurulunu belirledi.

MHP Ereğli  kadın kolları yeni önetimini belirledi

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Kadın kolları, parti binasında yapmış olduğu toplantı ile yeni yönetim kurulunu belirledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Kadın kolları başkanı Ayla Türk, siyasette kadının ne kadar çok önemli olduğuna dikkat çekerek “Son günlerde partimize katılımlar memnuniyet verici bir hızla devam etmektedir. Siyasette kadının ne kadar önemli olduğu malumdur. Ay yıldızlı bayrağımızın ayakları altına alındığı, vatan toprağının pervasızca çapulculara peşkeş çekildiği şu günlerde duyarlı Türk analarının ne kadar önem arz ettiğini bir kez daha görmekteyiz, kadın kollarımız çiçek dağıtarak kadınlarımızın önemine dikkat çekerek,8 Mart kadınlar gününü kutlar. Bu önemli günün hayırlara vesile olmasını cenabı haktan dilerim” dedi.

YENİ YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Ayla Türk başkanlığında oluşturulan Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Kadın kolları yönetimi şu isimlerden oluştu, Nursel Şeker, Zerrin Karadağ, Ayşe Feza, Ayşe Gözdenur Özkanca, Sevim Mete, Naile Ateş, Nuray Uğuz, Ayşe Ersöz, Ayşe Bilir, Fatma Uğurlu, Nurcan Yavuzdereli, Gülsun Kara, Aysel Işık, Halime Özsoy ve Gülseren Yurdusever

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2015, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER