MHP Gülüç kadın kollarından muhteşem etkinlik

Milliyetçi Hareket Partisi Gülüç Belde Kadın Kolları Başkanlığı tarafından,” 8 Mart dünya kadınlar günü” dolayısıyla program düzenlendi.

MHP Gülüç kadın kollarından muhteşem etkinlik
Milliyetçi Hareket Partisi Gülüç Belde Kadın Kolları Başkanlığı tarafından,” 8 Mart dünya kadınlar günü” dolayısıyla program düzenlendi.

Düzenlenen programa, Gülüç Belediye Başkanı M.Gökhan Demirtaş, Kandilli Belediye Başkanı Bayram Başol, MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP İl kadın kolları başkanı Mevlüde Yalçıner, MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, MHP Gülüç belde teşkilatı başkanı Atilla Tarık Semiz, MHP Ereğli İlçe kadın kolları başkanı Ayla Türk, MHP Alaplı Kadın kolları başkanı Şerife Oktay ve çok sayıda bayan katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan, Milliyetçi Hareket Partisi Gülüç kadın kolları başkanı Çiğdem Yıldırım tüm bayanların 8 Mart dünya kadınlar gününü kutladı.

Kadına şiddet ve cinayetlerin son bulmasını istediklerini belirten Yıldırım şunları söyledi, cennet anaların ayağı altındadır denildiği yerde yeter mi bize bir gün, evinin düzeninin sağlayan, çocuğunun bakımını sağlayan, koruyan, gerektiğinde bağda, bahçede, tarlada çalışıp eve para getiren kadınlarımız değer görmek ve saygı görmek ister. Gerçek sevgi seni seviyorum demek değildir. Gerçek sevgi, başka bir insanın değerini hiçe saymak demek değildir. Gerçek sevgi utandırmaz, ya da taciz etmez, eğer size saygı göstermeyen bir ilişki içindeyseniz, sevilmeye değer olduğunu bilmenizi istiyorum. sevilmeyi hak eden değerli biri olduğunuzu bilin, biz eşitiz diyoruz. Fakat ikinci sınıf vatandaş yerine konuluyoruz. Sesimizi duyuramıyoruz. Daha fazla birleşmeye ve daha fazla sese ihtiyacımız var” dedi. Konuşmanın ardından etkinliğe katılan bayanlar yerel sanatçı Neray Keskinbaşoğlu tarafından seslendirilen şarkılar eşliğinde doyasıya eğlendi. Programda ayrıca Lider sürücü kursu tarafından kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetlerini protesto etmek amacıyla katılımcılara karanfil dağıtılırken, Bir kişiye’de ehliyet alma hakkı hediye edildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2015, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER