MHP´den Emniyet ve Jandarmaya ziyaret..

MHP´den Emniyet ve Jandarmaya ziyaret..

MHP´den Emniyet ve Jandarmaya ziyaret..

Milliyetçi Hareket Partisi Kdz.Ereğli İlçe Başkanı TalatŞeker ve Yönetim Kurulu Üyeleri 16 Aralık Cuma Günü Emniyet Müdürlüğü veJandarma Komutanlığına başsağlığı ziyaretinde bulundu.İstanbul’da meydana gelen terör eylemi sonucunda şehitdüşen polislerimiz ve vatandaşlarımız için başsağlığı ziyaretinde bulunan MHPYönetimi İlk ziyaretini Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne gerçekleştirdi.Ziyarette konuşan Şeker, ‘’Ereğli doğumlu olan, Ereğlide ikamet eden şehidimiz Vefa Karakurdu ve onun şahsında polis teşkilatımızadına da siz ilçe emniyet müdürümüze başsağlığı dilemeye geldik. 1993 yılındada Ülkü Ocakları olarak Halis Çınar Komiserimiz için, karlı bir havada buradanBalıköy Mezarlığına kadar elimizde bayraklarla yürüyerek, İstiklal Marşımızıokuyarak yürüyüp oradan geriye gelmiştik. Bu vesileyle şehidimiz Halis ÇınarKomiserimizi de rahmetle yâd ediyoruz. Cenabı Allah şehadetlerini kabul etsin.Derecelerini kavi kılsın. Peygamberimize komşu eylesin. Onların şahsındavatanımızın, bayrağımızın, milletimizin güvencesi olan sizlere, Cenabı Allahgüç versin. Milliyetçi Hareket Partisi tüm kadrolarıyla, maddi-manevi, terörlemücadele konusunda, devletimizin vemilletimizin selameti ve bekası konusunda, her zaman ve her yerde yanınızdadırSayın Müdürüm. Bu dileklerimizi iletmeye geldik. Kabul buyurun.’’ dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Küçük ise ziyaretten duyduğumemnuniyeti dile getirerek; ‘’Siz değerli heyetinizi kabul etmekten onurduydum. Yanımızda olduğunuz için çok sağ olun.Bizim buna ihtiyacımız var.’’dedi.

MHP Yönetimi ziyaret sonrası Emniyet Müdürü Küçük’eçerçeveli bir Türk Bayrağı hediye ederken, Polis memurlarına da karanfildağıtırak başsağlığı diledi.

MHP’DEN İLÇE JANDARMA’YA ZİYARET

MHP yönetimi daha sonra İlçe Jandarma KarakolKomutanlığını ziyaret etti. İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Tufan tarafındankarşılanan MHP İlçe Başkanı Talat Şeker ve Yönetim Kurulu üyeleri başsağlığıdiledi. MHP İlçe Başkanı Şeker ziyarette yaptığı konuşmada,

Biz, son dönemlerde ülkemizin yaşamış olduğu bu terörsaldırılarından dolayı ve özelliklegeçen hafta Beşiktaş Stadı yakınlarındaki patlamada Ereğli’den kaybettiğimizpolis şehidimiz Vefa Karakurdu için emniyet müdürümüze başsağlığı ziyaretindebulunduk. Oradan da size son birkaç ay içinde biliyorsunuz, Ereğli’de şehidimizvardı. Tunahan Kartal , Yine geçen hafta itibariyle Kader Acar şehidimiz vardı.Bunlardan dolayı da sizlere başsağlığı diliyoruz. Cenabı Allah şehadetlerinikabul etsin. Derecelerini makbul eylesin. Peygamberimize komşu eylesin. Sizleregüç, kuvvet, sabır versin. Milliyetçi Hareket Partisi Türk Milleti adına,terörle mücadelede devletin ve milletin selameti ve bekası için her zamanaskerin, polisin emniyet kuvvetlerimizin yol başçısıdır, dostudur, yoldaşıdır,omuzdaşıdır. Her zaman yanınızdayız sayın komutanım. Sizlere bu kutsalgörevinizde üstün başarılar diliyoruz. Cenabı Allah yar ve yardımcınız olsun.‘’ dedi.

İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Tufan ise; ‘’Böylebir nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim. Bu şekilde gelen sizler gibi değerlibaşka kurumlarımızda oluyor. Bunların da aynı şekilde gelmeleri bize moralveriyor, güç veriyor. Zaten böyle ziyaretler en çok birlik beraberliğigösteriyor. Biz çok teşekkür ederiz bu ziyaretiniz için.’’ dedi.

Heyet burada da Binbaşı Gökhan Tufan’a Türk Milletininbirliğinin sembolü Türk Bayrağı hediye ederken, Kışladaki askere de karanfildağıttı.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2016, 07:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER