MHP’DE BÜYÜK ŞOK!

MHP’DE BÜYÜK ŞOK!
gundemeregli.com-MHP Kdz. Ereğli İlçe teşkilatında yaşanan beklenmedik gelişme dikkatlerin bu partiye yönelmesine sebep oldu. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Talat Şeker´in Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan’ın Ereğli İlçe teşkilatını yeniden oluşturmak amacıyla kendisine yetkilendirmede bulunduğu yönündeki açıklaması partiyi biranda hareketlendirdi.

Şeker, yönetimde 5-6 isim dışında tüm isimlerde değişiklik yapacaklarını belirterek, “Bu değişimdeki amacın Cumhurbaşkanlığı ile ardından yapılacak olan genel seçimlerde daha kucaklayıcı bir yönetim oluşturmaktır. Parti teşkilatımız son yapılan yerel seçimlerden taktir edilecek bir gayret göstermiştir. Yeni yönetimi kurmadaki asıl hedef; daha kucaklayıcı ve sosyal tabakaya inen bir yönetim ile yola devam etmektir. Partimiz yapılan yerel seçimlerde başarısız değil tam aksine başarılı bir şekilde çıkmıştır. Buradaki amaç yönetimde yer alan arkadaşlarımız arasında bayrak değişimidir. Taze kan arayışıdır. Mecburi olarak yaptığımız bu değişiklik ile genç dinamik ve vizyon sahibi ekip oluşturma düşüncemizin altında başka neden aranmasın” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz. Ereğli İlçe teşkilatında gözler İlçe Başkanı Talat Şeker’in oluşturacağı yeni yönetime çevrildi. Partinin Ereğli’de son yerel seçimlerde oylarını artırdığını da ifade eden Şeker, MHP’ye gönül vermiş herkesin duygularına tercüman olacak bir yönetim oluşturacaklarının garantisini verdi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde MHP ve ülkü ocaklarında nasıl bir oluşum olacağı ilçede büyük bir merak konusu oldu. Bu doğrultuda yeniden yapılanmaya giden partide İlçe Başkanlığını görevini MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan’ın verdiği yetkilendirme ile 2012 yılı Ağustos ayında kongre ile İlçe Başkanlığına seçilen Talaş Şeker ‘in yeniden yürütmesine karar verilirken, Şeker kadroyu daha da güçlendirmek ve kucaklayıcı bir yönetim oluşturmak amacıyla kolları sıvadı.

Yönetim kadrosunu genç ve dinamik ekiplerden oluşturmak amacıyla çalışmalara başlayan Şeker, mevcut yönetimde 5-6 isimle göreve devam edeceklerini, 40 kişilik yönetim içinde kalan yönetim kurulunun ise iş, işçi, memur ve esnaf dünyasını kucaklayarak, partide çıtayı daha da yukarıya taşıyacaklar isimlerden oluşacağını ifade etti.

Şeker’in MHP’nin 2012 yılı Ağustos ayı içinde yapılan kongre ile ilçe başkanlığına getirilmesinin ardından oluşan yönetimin iddialı bir şekilde girdikleri 30 Mart yerel seçimlerinde ortaya konulan oy yükselişini artırmak amacıyla taze kan arayışına gitti.

Genel Merkez ve MHP Zonguldak İl Başkanı Ayan’dan aldığı yetki ile kulis çalışmalarına başlayan ve genç dinamik ve etkili bir yönetim kurulu oluşturmanın yolarını arayan Şeker partinin ileri gelen üyeleri ile de sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunduğu kaydedildi

Kısa süre içersinde belirlediği 40 kişilik yönetim kurulu üyelerini genel merkezin onayına sunacak olan Şeker’in Ağustos ayında gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yeni yönetim kurulu üyeleri ile adından söz ettirecek bir şekilde hazırlanmayı hedeflediği kaydedildi.

Diğer yandan Şeker aynı doğrultuda Ülkü Ocaklarını da yeniden şekillendirmek amacıyla görüşmelere başladı.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2014, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER