MHP’DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

MHP’DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ
gundemeregli.com-
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker Gülüç Belde Teşkilatı Başkanlığına Atilla Tarık Semiz’in getirildiğini duyurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker sosyal paylaşım sitesinden MHP Gülüç Belde Başkanlığına Atilla Tarık Semiz’in getirildiğini duyurarak, “Bugüne kadar bu onurlu görevi yapan Hızır İslamoğlu ve yönetimine teşekkür eder, daha büyük bir birlik beraberlikle bu kutlu davaya hizmet edecek Belde teşkilatımıza Cenab-ı Allah´tan üstün başarılar dilerim. ”dedi.

KADİM DOSTUM VE AZİZ DAVA ARKADAŞIM ATİLLA TARIK SEMİZ VE TÜM ÇALIŞMA ARKADAŞLARININ RAB´BİM YOLLARINI KUTLU ETSİN

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bayrağını taşımaktan her zaman gurur duyduğunu

belirten Gülüç Beldesi önceki Başkanı Hızır İslamoğlu, Mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum ve son nefesime kadar da gurur kaynağım olacak, Başbuğumuz Alparslan Türkeş´in ´Türklük Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur´´ şiariyla kurduğu ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli´nin ´´Önce Ülkem ve Milletim´´ Prensibiyle Türk-İslam âleminin Birlik ve beraberliğinin sembolü haline gelmiş olan Milliyetçi Hareket Partisi´ndeki Gülüç Teşkilat Başkanlığı görevinde sona geldiğini ve

Davamız; Binlerce korkusuz vatanperver evladını şahadete uğurlasa da ne duruşundan ne de çizgisinden ödün vermemiş, Varlığı millet iradesine dayanan, gücünü Urumçi´den Kerkük´e milyonlarca Müslüman Türk´ün dirliği ve birliğine olan inancından alan mücadelenin eseridir. Bu nedenle dir ki; Rab’bim canımı almadan ne davamdan ne de başbuğum AlparslanTürkeş´in çizmiş olduğu yoldan vazgeçerim. Ebedi mensubiyet şuuru ile bir dönem görevde bulunduğum fani makamımda beni yalnız bırakmayan kardeşlerim, ağabeylerim, ablalarım allah(c.c) hepinizden razı olsun. Ülkümüze gönlünü ve ömrünü veren vatanperver yiğit Türk evlatları muhterem dava arkadaşlarım hakkınızı helal edin, Teşkilat başkanlığı görevini devralan kadim dostum ve aziz dava arkadaşım Atilla Tarık Semiz´in ve tüm çalışma arkadaşlarının rab´bim yollarını kutlu etsin.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2014, 18:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER