MHP’li adaylara Ereğli ve Gülüç’te yoğun ilgi

MHP Zonguldak Milletvekili Adayları Zeki Çakan, Yavuz Erkmen, A.Emre Bayramoğlu ve Meral Demirbaş, pazar günlerini Karadeniz Ereğli ve Gülüç´te geçirdiler.

MHP’li adaylara Ereğli ve Gülüç’te yoğun ilgi

MHP Zonguldak Milletvekili Adayları Zeki Çakan, Yavuz Erkmen, A.Emre Bayramoğlu ve Meral Demirbaş, Karadeniz Ereğli ve Gülüç´te vatandaşlarla bir araya geldiler.

MHP Milletvekili Adayları, MHP Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker ve Gülüç Belde Başkanı Atilla Tarık Semiz ‘in yanı sıra çok sayıda partili tarafından karşılandılar.

İlk olarak Gülüç´e hareket eden Zonguldak Milletvekili Adayları ve beraberindeki heyet, MHP Belde Teşkilatının ardından Gülüç pazarını ve Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı ziyaret etti.

Gülüç ‘te MHP Seçim Bürosunun açılışını gerçekleştiren Zeki Çakan, burada yaptığı konuşmada, Zonguldak’ın kan kaybettiğini ve 4 gün süreyle kapatılan TTK Ocaklarının tamamen kapatılmak istendiğini, Bu oyunun bir an önce bozulması gerektiğine dikkat çekti.

Çakan açılış öncesi yaptığı konuşmada şunları ifade etti;

“Yıllar önce yan sanayi ile birlikte 10000 kişi barındıran tersanelerde bugün kimse yok. Gülüç maalesef kan kaybediyor. Sac işi ve nakliye bitmiş durumda. Fakülte öğrenci sayısı az. Bakanlığım zamanında Erdemir´e alınan 1975 kişi sonrası alımlar durma noktasında.Tüm bunları düzeltmek için, Ereğli ve Zonguldak´ın kaderini değiştirmek için siz Gülüç halkının oyunu istiyoruz şeklinde konuştu.

POSBIYIK’A ZİYARET

MHP Zonguldak Milletvekili Adayları Gülüç´ten sonra  MHP İlçe Başkanı Talat Şeker ve  MHP Gülüç Belde Başkanı Atilla Tarık Semiz ile birlikte Ereğli önceki dönem Belediye Başkanı Halil Posbıyık´ı makamında ziyaret ettiler.

“EREĞLİ SAHİLİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİLER”

Posbıyık ziyaretin ardından MHP Zonguldak Milletvekili adayları Zeki Çakan, Yavuz Erkmen, A.Emre Bayramoğlu ve Meral Demirbaş, Ereğli sahilini gezerek vatandaşlarla tek tek tokalaşıp sohbet ederek sorunlarını dinledi.Çakan, ayrıca sahil şeridinde bulunan simit ve mısır tezgâhlarının başına geçerek vatandaşlara simit ve mısır ikramında bulundu.
 
SU ÜRÜNLERİ KOOPERATİFİ ZİYARETİ
 
MHP Heyeti daha sonra Bozhane´de balıkçıları ziyaretinin ardından  Su ürünleri kooperatifi Başkanı Firuz Yılmazı ziyaret ederek  Balıkçıların sorunlarını dinledi.
 
 
ERKMENE YOĞUN İLGİ
 
MHP’nin diğer adayı Zonguldak Eski Valisi Yavuz Erkmen’de vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Erkmen  ve  bir vatandaş arasında ilginç diyalog yaşandı.Erkmeni çok sevdiğini dile getiren vatandaş ,sayın valim ülke elden gidiyor diye serzenişte bulundu.  Bu seçimde  Bu vatana sahip çıkılması gerektiğini dile getiren Erkmen ise Bu düzeni hep birlikte bozacağız inşallah dedi.Sahil Bandı üzerinde bulunan Yalı Caddesindeki Esnafı´da ziyaret eden MHP´li adaylar burada da vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.Ziyaret sahil sonundaki esnaf ve vatandaş ziyaretinin ardından sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2015, 07:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER